Politerno > Тернопільщина > Митрополит Онуфрій прилетів на Тернопільщину гелікоптером вартістю кілька мільйонів доларів

Митрополит Онуфрій прилетів на Тернопільщину гелікоптером вартістю кілька мільйонів доларів

  • 22 Квітня, 2017
  • 2213 Переглядів
  • 0

21 квітня митрополит УПЦ МП Онуфрій відвідав Свято-Успенську Почаївську лавру, де відслужив літургію з нагоди свята ікони Богородиці «Живоносне Джерело», повідомляє сайт УПЦ Московського патріархату.

Про це повідомляє ZZ.ua.

Зокрема, йдеться про те, що після шквалу критики за розкішні авто, якими предстоятель УПЦ МП приїздив в Почаїв на Різдво, його святість вирішив під час цьогорічного Великоднього візиту на Тернопільщину не бентежити почуття православних, і прилетів гелікоптером американської марки Bell-407GX, за кілька мільйонів доларів.

Серед оточення Онуфрія був помічений і скандально відомий депутат Верховної Ради від “Опозиційного Блоку” Вадим Новинський, у котрого за українофобську позицію хочуть забрати надане Віктором Януковичем громадянство України. Народний обранець навіть співслужив очільнику УПЦ МП під час літургії в якості іподиякона.

“Небесна колісниця вберегла його святість від можливих хвилювань за неслухняну паству Тернопільщини, яка підготувалась до візиту біг-бордами проти Московського Патріархату, котрих Онуфрій так і не оцінив крізь хмари”, – резюмує видання.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE