Politerno > Україна і світ > Ігри нескорених: у Києві змагаються ветерани АТО (Фото)

Ігри нескорених: у Києві змагаються ветерани АТО (Фото)

  • 23 Квітня, 2017
  • 1693 Переглядів
  • 0

У суботу, 22 квітня, в Києві почалися перші Національні спортивні змагання “Ігри нескорених”, в яких беруть участь 114 бійців АТО.

Змагання організували для військовослужбовців та ветеранів, які отримали травми або захворювань при виконанні службового обов’язку, інформує Inforesist.

“Ігри” проходять в трьох локаціях: спорткомплексі “Атлет”, басейні “ЦСК ЗСУ” і на Трухановому острові. Учасники можуть позмагатися в 6 спортивних дисциплінах – легка атлетика, веслування на тренажерах, велоспорт на шосе, пауерліфтинг, плавання і стрільба з лука.

“Кожен з вас вже є переможцем. Ви перемогли себе, перемогли обставини. Перемогли, захищаючи нашу країну від збройної агресії Російської Федерації, там на сході України. Своєю силою волі ви показуєте приклад нашій молоді, як діяти і гідно долати нелегкі обставини. Бажаю перемоги і хорошої спортивної боротьби”, – заявив на Урядовому порталі міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

[metaslider id=11453]

15 переможців національного етапу відправляться на міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців та ветеранів з обмеженими фізичними можливостями “Invictus Games” в Торонто (Канада).

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE