Politerno > Україна і світ > Президент мстить “Народному фронту” за підтримку Гройсмана, – Небоженко про “справу Мартиненко”

Президент мстить “Народному фронту” за підтримку Гройсмана, – Небоженко про “справу Мартиненко”

  • 23 Квітня, 2017
  • 1494 Переглядів
  • 0

Арешт колишнього нардепа Миколи Мартиненка – це помста “Народному фронту” за підтримку прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

Таку думку висловив політолог Віктор Небоженко. На питання про те, хто кого вдарив і по кому задзвонив дзвін у “справі Мартиненко”, політолог заявив, що, на його думку, “не все так однозначно”.

“НАБУ прекрасно розуміє, що мова йде про Гройсмана і, таким чином, воно як би допомагає президенту посилити конфлікт, який йому зараз абсолютно не потрібен. Тут немає однозначності. З Насіровим теж так було.

Президент не сильно ображався на нього – Насіров був виконавчою людиною. Але після того, як стався арешт і ось ця комедія з переодяганням, президенту довелося шукати іншу людину. А це ми бачимо як помста “Народному фронту” за їх підтримку Гройсмана”, – заявив політолог.

При цьому Небоженко не вважає НАБУ інструментом помсти.

“НАБУ вже самостійний гравець. Можливо, їм за кордоном хтось підказав, як правильно вчинити. По крайней мере, зараз важкі наступають відносини між “Народним фронтом” і БПП”, – говорить він.

На уточнення журналіста, що при всьому цьому БПП захищає Мартиненко, політолог заявив, що це правильно: “Їм сваритися зараз не можна. Але арешт-то проведений одної із ключових фігур “Народного фронту”, а не ключової фігури Блоку Петра Порошенка”.

Небоженко вважає, що вся ця гра закінчиться “нічим”.

“Мартиненко не втече за кордон – ні в Словаччину, ні в Ростов. Я думаю, випустять під підписку про невиїзд, а потім вже прийдеться торгуватися з президентом”, – заявив Небоженко і уточнив, що предметом торгу стануть” величезні гроші, накопичені тяжкою працею Мартиненко”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE