Politerno > Україна і світ > Вляпався Арсеній.., – Тимошенко розкриває мільярдні фінансові махінації Яценюка (Відео)

Вляпався Арсеній.., – Тимошенко розкриває мільярдні фінансові махінації Яценюка (Відео)

  • 23 Квітня, 2017
  • 3227 Переглядів
  • 0

Екс-прем’єр Юлія Тимошенко має намір повернути в бюджет країни все, що було “корупційно вкрадено у держави “урядом Арсенія Яценюка.

Про це вона повідомила в суботу в ефірі українського телеканалу “Інтер”.

“В першу чергу повинна бути зроблена повна ревізія всіх фінансових виплат, які робив уряд Яценюка у всіх міністерствах і держкорпораціях. Нам необхідно, якщо ми шукаємо додаткові доходи в бюджет, все, що було урядом Яценюка корупційно вкрадено у держави, потрібно, по-перше, зафіксувати документально, а по-друге, вимагати повернення цих коштів”, – заявила Тимошенко.

Тимошенко також повідомила, що буде створено робочу групу для перевірки тарифів на комунальні послуги населенню. На думку політика, перевірка доведе, що тарифи необґрунтовано завищені. “Ми попросили міністра палива та енергетики (Ігоря Насалика – ред.) Зібрати спільну робочу групу, я буду персонально приймати там участь для того, щоб проаналізувати всю безглуздість і необгрунтованість тих тарифів, які нав’язали людям.

“Ми розберемося з формуванням тарифів на газ, на тепло і далі по всьому ланцюжку тарифів, ми цю тему не залишили”, – підкреслила Тимошенко. Колишній прем’єр-міністр також знову підтвердила, що її фракція і партія “Батьківщина” йдуть в опозицію до діючої влади, проте при цьому вона готова співпрацювати з “олігархічним урядом” у вирішенні важливих, на її погляд, питань.

Для цього вона має намір ініціювати розгляд у Верховній Раді закону про тимчасові слідчі комісії. На думку екс-прем’єра, це дозволить незалежним депутатам самостійно “розслідувати всі фінансові потоки уряду Яценюка”. “Батьківщина” також внесе до порядку денного роботи Ради питання про офшори. “Нам потрібно закривати офшори, і як раз для цього партія “Батьківщина” внесла два законопроекти, розроблені спільно з представниками Європейського банку реконструкції та розвитку.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE