Politerno > Україна і світ > Главу НАЗК викрили в чотиригодинному робочому дні (Відео)

Главу НАЗК викрили в чотиригодинному робочому дні (Відео)

  • 25 Квітня, 2017
  • 1609 Переглядів
  • 0

Тиждень спостережень за главою антикорупційного відомства виявила, що вона не затримується на роботі.

Журналісти BIHUS info провели тижневе спостереження за роботою Нацагентства по боротьбі з корупцією (НАЗК), в ході якого помітили, що в один з днів глава відомства Наталія Корчак була на роботі всього лише чотири години.

Протягом тижня журналісти відвідували засідання ВРП. У понеділок, 3 квітня, рівно о 10-тій розпочалося засідання – представники Ради розглянули 8 питань, після чого о другій закрили засідання. У вівторок – засідання закрили о першій годині дня. У середу – відповідно о 14:15, а у четвер – питання Вищою радою правосуддя були вирішені взагалі до 12-тої дня.

У минулому році з’ясувалося, що за півроку Наталя Корчак отримала зарплату понад 700 тисяч гривень. Щомісяця вона отримувала оклад в розмірі 35 тисяч гривень, 50 відсотків від окладу у вигляді надбавки за вислугу, 100 відсотків окладу як надбавку за інтенсивність і 100 відсотків окладу у вигляді премії.

Повідомляється. що в середу вона прийшла на роботу о 11:15, а поїхала о 16:05. В інших випадках вона йшла рівно після закінчення робочого дня – о 18:22.

Відзначається, що тиждень спостережень за НАЗК збігається в часі з системними проблемами в роботі реєстру декларацій.

Сама Корчак пояснила свій графік робочими зустрічами.

“У мене була зустріч, я зустрічалася з Ситником (глава НАБУ – ред.), У мене часто бувають зустрічі”, – заявила вона.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE