Politerno > Україна і світ > Підлабузництво чи “рагулізм”?, – Губернатору Львівщини стелять килимок під ноги, щоб він посадив дерево. (Фото)

Підлабузництво чи “рагулізм”?, – Губернатору Львівщини стелять килимок під ноги, щоб він посадив дерево. (Фото)

  • 25 Квітня, 2017
  • 1949 Переглядів
  • 0

Користувачі соціальних мереж висміяли голову Львівської обласної державної адміністрації (Львівської ОДА) Олега Синютку за те, що при посадці дерев на святкуванні Дня Японії в Україні йому під ноги постелили килимки зі штучної трави.

Це львівський губернатор Синютка, якому стелять коврик для того, щоб він у начищених мештиках кинув кілька лопат землі і посадив дерево… І на це все стільки наших видатків??? Коврик, журналісти, фото, місце в ЗМІ, деревця мабуть за державні кошти, лопата …

Нафуя це все? Що воно покаже? Що два Де Білла в робочий час бавляться лопатками в землі? А платити робочим гідну зарплату, а податки не красти, а купувати багато дерев і засаджувати вирубані ліси? До чого котиться цей театр?

Сьогодні навіть простий лікар у Львові говорить про доріжку, вишні, мешти, обдерті стіни ЛОДА і самого пана Синютку.

В більшості всі зводяться до думки – доріжки і бандуристи це рагулізм, навіть якщо вишні це був подарунок посла.

Але в процесі обговорення Владислав Дулапчий розмістив коментар про те, що дружина пана Синютки Nataliya Synyutka вподобала коментар такого змісту: “Смердючі плебеї розкукурікались. Жеріть гівно і не смердіть бидлота…”.

Мені особисто цікаво почути від шанованої пані Наталії – чи мало місце таке вподобання і якщо так, то невже вона такої думки про нас, про людей?

Якщо службовці дома наприклад саме в такому руслі спілкуються про простих людей, то це …

Це … пане Петро Порошенко, якщо це так, то має ж бути якась реакція – невже для службовців і їх дружин ми насправді смердимо і ми повинні мовчати…?

Павло Хомів

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE