Politerno > Україна і світ > Син Царьова намагаеться виселити біженців з Донбасу (Відео)

Син Царьова намагаеться виселити біженців з Донбасу (Відео)

  • 25 Квітня, 2017
  • 1399 Переглядів
  • 0

Переселенці з Донбасу можуть продовжувати проживати в будинку, що належить родині Олега Царьова. Таке рішення прийняв Дніпровський районний суд, розглянувши позов Максима Царьова, сина колишнього нардепа від Партії регіонів.

В даний момент в чотириповерховому особняку Царьових в селищі Старі Кодаки (Дніпропетровська область) проживають шість чоловік – переселенці із зони бойових дій. Найближчим часом в будинку можуть з’явитися нові мешканці.

Розглядаючи позов Максима Царьова, суд взяв до уваги, що сторона позивача жодного разу не з’явилася на засідання.

Після того, як в будинку будуть вирішені проблеми з опаленням, туди поселяться нові мешканці – переселенці із зони бойових дій, які втратили житло.

Нагадаємо, Олег Царьов після подій Революції Переваги переселився в Росію. У будинок колишнього народного депутата вселили біженців з Донбасу. Син Царьова кілька років безуспішно намагається виселити біженців з особняка в судовому порядку.

У листопаді 2015 року Генпрокуратура почала процедуру заочного засудження Олега Царьова. Екс-нардеп підозрюється в скоєнні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE