Politerno > Тернопільщина > Лідери “Батьківщини” Чернівецької та Тернопільської областей провели робочу зустріч по нагальним питанням

Лідери “Батьківщини” Чернівецької та Тернопільської областей провели робочу зустріч по нагальним питанням

  • 26 Квітня, 2017
  • 1486 Переглядів
  • 0

21 квітня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян провів робочу зустріч з першим заступником голови Тернопільської обласної ради Василем Деревляним, який прибув на Буковину на запрошення керівника представницької влади регіону. Варто зазначити, що Іван Мунтян та Василь Деревляний є представниками партії ВО “Батьківщина”.

Про це повідомляє прес-служба тернопільської “Батьківщини“.

Як повідомляє сайт Чернівецької обласної ради, посадовці обмінялися досвідом роботи крайових парламентів Чернівецької і Тернопільської областей, а також обговорили суспільно-політичну та релігійну ситуацію, що склалася на Чернівеччині і Тернопіллі.

Зокрема, Василь Деревляний поінформував Івана Мунтяна про те, що депутати Тернопільської обласної ради, у зв’язку із наявністю ризиків погіршення екологічної ситуації в регіоні, прийняли рішення про заборону будівництва каскаду гідроелектростанцій на річці Дністер, а також звернулися до обласних та районних рад України з пропозицією про підтримку проведення Всеукраїнського референдуму з питання заборони продажу земель сільськогосподарського призначення в Україні.

Перший заступник голови Тернопільської обласної ради також розповів про хід впровадження реформи децентралізації державної влади у Тернопільській області, а також про хід медичної реформи, формування госпітальних округів, яких у Тернопільській області створено 4, та проблемні питання, пов’язані з цими процесами.

У свою чергу Іван Мунтян подякував гостеві за робочий візит та наголосив на тому, що Чернівецька обласна рада у своїй діяльності керується найперше інтересами громад сіл, селищ та міст області та стоїть на захисті інтересів буковинців. «Депутати крайового парламенту Буковини VII скликання на відміну від своїх попередників, відкинувши зайві політичні амбіції, об’єдналися задля конструктивної роботи на благо громади краю. Про це, зокрема, свідчить тематичний аналіз рішень, прийнятих на сесійних засіданнях Чернівецької обласної ради, а також звернень, прийнятих до керівництва держави та центральних органів влади», – відзначив посадовець.

Питання будівництва каскаду ГЕС на Дністрі, а також особливості проведення реформи децентралізації на Тернопіллі та Буковині обговорено й під час зустрічі Івана Мунтяна та Василя Деревляного з головою Чернівецької обласної державної адміністрації Олександром Фищуком.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE