Politerno > Україна і світ > Рада Євросоюзу схвалила надання Україні безвізу

Рада Євросоюзу схвалила надання Україні безвізу

  • 26 Квітня, 2017
  • 1646 Переглядів
  • 0

COREPER – Комітет постійних представників ЄС – 26 квітня затвердив надання безвізового режиму для України. Посли Європейського союзу в середу, 26 квітня, схвалили надання Україні безвізового режиму з Євросоюзом.

Про це повідомив президент Петро Порошенко під час заходів, присвячених 31-й річниці трагедії на Чорнобильській АЕС, передає NewsOne.

“Тільки що було прийнято дуже важливе рішення, про яке я дуже радий вам повідомити: щойно COREPER, Рада ЄС на рівні послів прийняла історичне рішення про надання Україні безвізового режиму. Двері Європи для України відкриті”, – зазначив він.

Таким чином, надання Україні безвізу тепер повинні підтримати в Раді ЄС, після чого пройде урочисте підписання документа.

Як повідомлялось, 6 квітня Європейський парламент проголосував за безвізовий режим для України. “За” проголосувала 521 особа, “проти” – 75, утрималися 36.

Про те, як саме працюватиме безвізовий режим з Євросоюзом, читайте у публікації: “На засіданні Кабміну пояснили, як працюватиме безвізовий режим“, “Здійснилося – безвіз наш. Що далі?“, або “Безвізовий режим з Євросоюзом докладно: що і як“.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE