Politerno > Україна і світ > Рідним привезли тіло загиблого солдата в гематомах, військові кажуть – повісився (Відео)

Рідним привезли тіло загиблого солдата в гематомах, військові кажуть – повісився (Відео)

Майже все село, близько 200 осіб, проводили в останню путь односельця, молодого хлопця Ткачова Олександра Олександровича.

Повідомляє портал Антикор

Йому було всього 23 роки і 21 квітня він пішов в армію, а 24-ого загинув. Офіційна версія – самогубство, проте родичі загиблого не вірять в неї і вказують на численні гематоми і синці на тілі Олександра. Служив він у військовій частині в місті Чугуїв (Харківська область).

Сусідка загиблого, Людмила, розповіла, що Олександр Ткачов сам хотів піти служити і був оптимістично налаштований. Однак через кілька днів його тіло “вантажем 200” привезли додому і повідомили, що він повісився. Однак коли родичі стали оглядати тіло вони жахнулися побачивши синці і синяки на голові і статевих органах.

Людмила каже, що після першої експертизи експерти сказали, що синці на тілі загиблого від того, що тіло билося в конвульсіях і ударялося об стіни або інші предмети.

Батько загиблого Олександра Ткачова розповідає, що є рани на тілі, на потилиці і на скроні, а також була зламана щелепа “он вона на болтах”.

Олександр Ткачов говорить, що воєнком пропонував його синові не йти в армію, а залишитися вдома доглядати за батьком-інвалідом 2-ї групи, але він відмовився і з задоволенням відправився віддати борг Батьківщині.

“21 призвали, 22 був уже в частині, а 24 геть, на хресті, помер. Як так? За дві доби загинув? Ну як так ?!”, – побивається батько. Олександр Ткачов додає, що після смерті сина йому не віддали ні його військовий квиток, ні приписне.

Цікавий і той факт, що коли тіло загиблого забирали з Маріупольського моргу в приміщенні був помічений воєнком і люди з військової комендатури. “Якого біса вони там були? Значить є що приховувати “, – розповідає батько.

Чоловік розповідає, що 26 квітня він викликав поліцію, і приїхав слідчий після огляду тіла сказав, що Олександра Ткачова вбили.

Жителі села Степанівка, що прийшли на похорон,  проклинали військовослужбовців, які дозволяють щоб в частинах було жорстоке ставлення до солдатів. “Будьте ви прокляті! Щоб ви так дітей своїх ховали!”, – кричали жінки і говорили, що не допустять, щоб їхні онуки та діти пішли служить.

Блогер Pauluskp опублікував ролик з розповіддю рідних і сусідів про те, що трапилося.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE