Politerno > Україна і світ > “Самопоміч” ініціює відставку Луценка, – Єгор Соболєв

“Самопоміч” ініціює відставку Луценка, – Єгор Соболєв

  • 5 Травня, 2017
  • 1483 Переглядів
  • 0

Народний депутат від “Самопомочі” Єгор Соболєв повідомив, що у Верховній Раді України почали збирати підписи до петиції про відставку Генерального прокурора Юрія Луценка.

Про це він пише на своїй сторінці у Facebook.

Юрія Луценка звинувачують у невиконанні своєї роботи. Причиною цього став той факт, що Інтерпол відмовився розшукувати втікача екс-президента України Віктора Януковича і колишнього главу Адміністрації Президента Андрія Клюєва.

Єгор Соболєв нагадав про те, що трьох останніх генпрокурора призначав Президент України Петро Порошенко, а “Самопоміч” з самого початку була проти кандидатури Юрія Луценка. Також він зазначає, що його партія не підтримувала і попереднього Генерального прокурора Віктора Шокіна – нардепи домагалися його відставки.

Нардеп стверджує, що Верховна Рада має конституційне право висловити недовіру Генеральному прокурору України Юрію Луценку та що “Самопоміч” буде робити все можливе, щоб він був відсторонений від посади.

Нагадаємо, народні депутати від “Самопомочі”, які прибули до Вашингтона для переговорів, розповіли там про проблеми нашої країни, основною з яких вони називають корупцію, очолювану “кланом” Президента України Петра Порошенка.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE