Politerno > Україна і світ > У Кам’янському охорона Яроша прострелила таксисту ноги за відмову вимовити “Слава Україні” (Фото)

У Кам’янському охорона Яроша прострелила таксисту ноги за відмову вимовити “Слава Україні” (Фото)

  • 15 Травня, 2017
  • 1846 Переглядів
  • 0

Конфлікт, що завершився стріляниною, стався серед білого дня 14 травня в районі будинку №47 по вулиці Медичній в Кам’янському, місцеве видання Сегодня оприлюднило факти з місця подій

Небажання водія таксі відповісти пасажирам на вітання “Слава Україні!” спричинило бурхливу реакцію останніх, і вони вирішили силою вимагати відповідь.

За словами очевидців, інцидент почався біля автомобіля таксі. Два пасажири завдали удару водієві ззаду, коли той відвернувся за грошима, щоб відрахувати здачу. Їм на підмогу прийшов ще один учасник конфлікту. Уже в розпалі сварки розсерджені пасажири почали бити машину.

В хід пішла вогнепальна зброя: один з них прострілив водієві таксі обидві ноги. На місце події оперативно приїхали інші таксисти, один з них також отримав вогнепальне поранення.

В даний момент постраждалі перебувають у лікарні, на місці події працюють співробітники поліції. Двох учасників конфлікту затримали на місці, одному вдалося втекти. Як кажуть очевидці, чоловіки, які напали на таксиста, вели себе збуджено і крім пістолета у них була телескопічна біта. За наявною інформацією, чоловіки знімають квартиру на другому поверсі 47-го будинку.

Офіційну заяву Кам’янської міської організації НСД “Правий Сектор” опублікував на своїй сторінці в соцмережі її лідер Аскольд Можейко:

“Сьогодні в місті стався інцидент, під час якого з травматичної зброї було підстрелений таксист і затриманий поліцією громадянин Малісевіч Роман. Деякі ЗМІ поспішили оголосити, що даний громадянин належить до Правого Сектору.

Хочемо спростувати це твердження: Малісевіч Роман не має відношення до НСД “Правий сектор”, а є членом партії “державницький ініціатіва Яроша” (ДІЯ) і особистим охоронцем Д. Яроша. Ми не знаємо причин інциденту і обставин, при яких стався конфлікт, тому не беремося судити учасників.

Впевнено можна заявити одне: вживання алкоголю для націоналіста, а тим більше застосування зброї “під мухою” знаходиться під суворою забороною. Вважаємо, що Ярош і керівництво партії повинні ретельно розібратися в ситуації і швидко опублікувати в пресі результати власного розслідування.

Сподіваємося, що Каменська поліція уважно і відповідально підійде до розслідування даної ситуації, і справжні винуватці будуть покарані, незалежно від можливого тиску з однієї чи іншої сторони”.

Інцидент з таксистом прокоментувала Олена Тимченко, старший інспектор сектора моніторингу Кам’янського відділу поліції.

За її словами, потерпілий таксист підтвердив, що до нього в автомобіль сіли троє пасажирів. Але бив і стріляв у нього тільки один з них. Він був затриманий згідно зі ст. 208 КПК, відомості по даному факту внесені в ЕРДР по ч.4 ст.296 КК України.

На даний момент участь в інциденті двох інших пасажирів встановлюється слідчими органами. Причиною конфлікту, за словами Олени Тимченко, стала словесна перепалка, яка саме – встановлюється. На даний момент затримані двоє з пасажирів, третій втік.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE