Politerno > Україна і світ > За амністію і не тільки: Національний корпус Львівщина розгорнув наметове містечко під стінами Львівської облради

За амністію і не тільки: Національний корпус Львівщина розгорнув наметове містечко під стінами Львівської облради

  • 31 Травня, 2017
  • 1627 Переглядів
  • 0

Як повідомляє Національний корпус, активісти націонал-патріотичних організацій облаштували наметове містечко біля стін Львівської обласної ради.

Після того як на мітингу біля ЛОР думка громади, активістів націонал-патріотичних організацій та партій була проігнорована і громада прийшла на засідання Львівської обласної ради, щоб з’ясувати в чому причина ігнорування вимог – депутати покинули сесійну залу.

Активісти зайняли приміщення облради і погодились його звільнити за умови, якщо депутати проголосують за їх вимоги в четвер. Голови фракцій в присутності журналістів поставили підписи, які це гарантують.

Проте, аби в подальшому змусити депутатів виконати взяті на себе зобов’язання, активісти Національного Корпусу вирішили розгорнути наметове містечко перед облрадою.

Ми вимагаємо проголосувати звернення до Президента, Верховної Ради і Уряду, щоб героїв АТО амністували, російський бізнес в нашій країні був націоналізований, продаж української землі був заборонений, а тарифи на комунальні послуги не підвищувались.

Слава Нації!

Читайте також: Будемо приходити в інші облради: Білецький прокоментував штурм Львівської облради

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE