Politerno > Україна і світ > Геращенко заявив, що кілер, який вчинив замах на Осмаєва, живий і дає свідчення

Геращенко заявив, що кілер, який вчинив замах на Осмаєва, живий і дає свідчення

  • 1 Червня, 2017
  • 1841 Переглядів
  • 0

Кілер, який здійснив замах на учасника АТО Адама Осмаєва і був поранений його дружиною Аміною Окуевой, живий, знаходиться під охороною і дасть свідчення.

Про це заявив народний депутат і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає “Інтерфакс-Україна“.

“Ця людина прислана російськими спецслужбами. Він буде жити. Знаходиться під охороною поліції. Природно, він дасть свідчення і розповість, як російські спецслужби вербують кілерів, як і у випадку з вбивством Павла Шеремета, замахом на мене, і як у випадках інших вбивств і терактів”, – сказав Геращенко.

На питання, наскільки складні поранення у нападника, Геращенко уточнив: “Він знаходиться під охороною. Місце його перебування засекречено. Ми знаємо, що він буде жити. І ми будемо намагатися не допустити його самогубства”.

У свою чергу народний депутат з фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук повідомив на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук, що кілера, пораненого дружиною Осмаєва – Окуевой, прооперували.

“Вилучена частину легенів. Лікарня під охороною правоохоронців”, – зазначив він. Також, за його словами, прооперували і пораненого Осмаєва. “Зараз повинні переводити з операційної в реанімацію. Стан стабільно важкий. Одна куля застрягла в хребті”, – зазначив нардеп.

Дружина потерпілого Адама Окуева, яка стріляла в кілера, дає свідчення правоохоронним органам, додав Мосійчук.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE