Politerno > Україна і світ > У Льовочкіна переконують, що незабаром розкриється тіньова система фінансування РП Ляшка

У Льовочкіна переконують, що незабаром розкриється тіньова система фінансування РП Ляшка

  • 1 Червня, 2017
  • 1729 Переглядів
  • 0

Прес-служба народного депутата від “Опозиційного блоку” Сергія Льовочкіна заявила, що всі обвинувачення нардепа з боку представників “Радикальної партії” є безпідставними.

Про це повідомляє УП.

“Заяви спрямовані в силові відомства представниками РПЛ щодо Сергія Льовочкіна не мають під собою ніяких правдивих підстав”, – зазначається у заяві.

У Льовочкіна вважають, що “причина їх появи – рефлекс на критику, яка лунала на адресу РПЛ від суспільства і ЗМІ”.

“Зокрема про корупцію при закупівлі пожежних машин, розважальні закордонні вояжі Ляшка з його бойфрендами, вимаганні та хабарництві Мосійчука, показаних прямо в залі Верховної Ради, незаконному стрімкому збагаченні верхівки РПЛ”, – йдеться у коментарі.

Також у прес-службі звинуватили “вищезгаданих осіб” у спробах “віджати (один раз за допомогою підпалу) незалежний телеканал Інтер”.

“Нинішні заяви РПЛ – ні що інше, як спроба включити в відношенні С.Льовочкіна репресивний механізм нинішньої влади, частиною якої є РПЛ”, – сказано у заяві.

У Льовочкіна переконують, що “незабаром розкриється багаторічна тіньова система фінансування РПЛ”.

Як відомо, нардеп від РП Ігор Мосійчук повідомив, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура розпочала досудове розслідування щодо інформації про імовірне збагачення нардепа від “Опозиційного блоку” Сергія Льовочкіна.

Ляшка під час поїздки до Відня помітили в компаії 23-річного студента.

Читайте також: Ляшко за бюджетні кошти отримав броньований Cadillac за ціною Lanos або Держава закупить пожежних машин на 600 млн. грн у касира Ляшко корупціонера Авер’янова

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE