Politerno > Україна і світ > М. Коханівський, лідер батальону “ОУН”: Законні методи боротьби на Україні не працюють

М. Коханівський, лідер батальону “ОУН”: Законні методи боротьби на Україні не працюють

  • 2 Червня, 2017
  • 1450 Переглядів
  • 0

Керівник батальйону “ОУН” Микола Коханівський прокоментував акції своїх побратимів з неонацистського батальйону “Азов” по ​​захопленню обладміністрацій.

30 травня в приміщення Львівської обласної ради увірвалася сотня націоналістів до вимог амністії патріотів, продовження земельного мораторію і націоналізації російського капіталу.

Під час зіткнень постраждали 11 людей. Незадовго до цього президент України Петро Порошенко наклав вето на прийнятий Верховною Радою закон про амністію учасникам бойових дій в Донбасі, які воювали на стороні Києва.

Ukraina.ru поспілкувалася з Миколою Коханівським, побратимом організатора захоплень, лідером “Національного корпусу” Андрієм Білецьким

– Можете прокоментувати захоплення облрад вашими побратимами з “Національного корпусу”. Вони вимагають від Порошенка, щоб той підписав закон про амністію для засуджених, які воювали в Донбасі.

Ви схвалюєте методи, якими діє “Національний корпус”? Чи є їм альтернатива? Чи призведе це до того, що Порошенко підпише цей закон?

– Виходячи з мого досвіду – а я борюся за вільну Україну ще з часів Кучми – можу сказати, що завжди було так: якщо ти напишеш якесь звернення, заяву в міліцію або щось подібне, на це ніхто ніколи ніяк не реагував. Зараз такі тенденції посилилися в рази.

Влада взагалі ніяк не реагує на народ. Законні методи боротьби, такі, як звернення і навіть мирні пікети, ні на що не впливають. Довгий час я займався політв’язнями, вдалося звільнити шістьох, і всіх – силовим способом. Перекривалися дороги, зривалися судові засідання.

І це доходить до системи, пробивається відчайдушний людський крик. Все інше не діє. Тому я думаю, що в даному випадку мої побратими діють абсолютно виправдано, оскільки влада абсолютно абстрагувалися від народу, грабує це народ, нічого не хоче для народу робити.

– Білецький обіцяє, що, крім Львівської облради, будуть і далі тривати захоплення інших облрад з метою чинення тиску на владу. Ви і ваша “Організація українських націоналістів” братимуть участь в цих захопленнях?

– Не знаю, як складеться ситуація. Поки ми не приймаємо в цьому участі, ми зайняті іншими справами. Точно не можу сказати, чи приєднаємося ми до акцій Білецького.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE