Politerno > Україна і світ > На граблі Тимошенко наступали “найкращі” люди країни, – Сенченко (Відео)

На граблі Тимошенко наступали “найкращі” люди країни, – Сенченко (Відео)

  • 8 Червня, 2017
  • 1719 Переглядів
  • 0

Коли все сиплеться, йдуть щодня у відставку міністри, то треба когось назвати винуватим.

На ці “граблі” наступали “найкращі” люди країни: Кучма пробував посадити Юлію Володимирівну, Янукович потримав політичного опонента в тюрмі. Те, що Банкова і сьогодні намагається намацати таку перспективу – це подвійний ідіотизм.

Про таке на телеканалі ZIK заявив Андрій Сенченко, нардеп VI скликання, коментуючи вимогу БПП до правоохоронних органів оцінити газовий контракт Тимошенко 2009 року.

Ця вимога, на думку пана Сенченка, є політичною баталією. “Ціна такого звинувачення з вуст Герасимова (Артур Герасимов – голова фракції БПП, – ZIK), вона нульова.

З таким успіхом хтось із депутатів може вийти на погоджувальній раді і заявити, що Герасимов – педофіл. А ми в ефірі будемо розглядати “що з формальної юридичної точки зору це можна розглядати отак”, – обурився екс-нардеп.

Сенченко розкритикував дійсну владу на чолі з Президентом Порошенком. “За три роки влади Порошенка він зруйнував усі механізми державного управління в країні.

Це можна проілюструвати на прикладі кожного відомства. Він не зрозумів своєї ролі президента воюючої країни – організації захисту, визволення наших територій і відновлення миру”, – нагадав колишній депутат.

Гість студії висловив думку, що воюють завжди з найсильнішим опонентом. “Інша справа, коли не вміють воювати. Так вже зав’язла в зубах Порошенкові Юлія Володимирівна, коли він коментував десь, що він став відверто перевертати контракт 2009 року і нібито принцип “бери або плати” видумала Юлія Володимирівна.

Насправді це дурниця. Це був принцип, який “Газпром” “вкручував” усім країнам без винятку – доки європейська інституція не знайшла ознак монополії. Такі ж пункти були в контракті на продаж норвезького, наприклад, газу.

Це були стандартні підходи продавця газу”, – запевняє Сенченко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE