Politerno > Україна і світ > Надкол щелепи і струс мозку: Шабунін вдарив блогера (Відео)

Надкол щелепи і струс мозку: Шабунін вдарив блогера (Відео)

Глава правління “Центру протидії корупції” Віталій Шабунін вдарив блогера за питання про АТО. Запис інциденту на своїй сторінці в Facebook опублікував помічник нардепа Сергія Мельничука Всеволод Філімоненко.

За його словами, Шабунін накинувся з кулаками після питання: “Чому не воюєш в АТО?”.

У свою чергу Шабунін на своїй сторінці в Facebook розповів, що влаштував бійку через те, що Філімоненко образив його колегу.

“Він отримав сьогодні по морді від мене за те, що образив мою колегу Устинову. Далі присутні всі бачили самі: філя лякливо тікав від спілкування і кликав свого лугандонського “колегу” – “ну, захищай мене!”, – написав він.

Після цього, за словами Шабуніна, Філімоненко бризкнув газом з балончика в очі йому і журналістам.

“Добре, що швидка, викликана Філімоненко, залишилася чекати під військкоматом. Ми з нею поїхали в лікарню промивати очі, звідки вирушили в мій військкомат”, – підсумував він.

Коли Шабунін вийшов з військкомату, до нього підбіг чоловік з камерою і почав питати, навіщо він вдарив його колегу, маючи на увазі Всеволода Філімоненко, який веде YouTube-канал “Голос народу”.

На питання журналістів, навіщо він пирснув в обличчя антикорупціонеру, Філімоненко заявив, що “оборонявся, зупиняючи небезпечного злочинця”.

Нагадаємо, раніше до голови правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін прийшли з військкомату з повесткою. Однак, за його словами, це провокація. Оскільки він не придатний для служби в армії з 2000 року.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE