Politerno > Україна і світ > Аваков наказав побити літніх жінок у Житомирі (Відео)

Аваков наказав побити літніх жінок у Житомирі (Відео)

  • 9 Червня, 2017
  • 1457 Переглядів
  • 0

За особистим наказом міністра внутрішніх справ Арсена Авакова поліція била працівниць Житомирської кондитерської фабрики “ЖЛ” під час рейдерського захоплення фабрики.

Власник та керівництво фабрики звинувачують в організації бандитського нападу та захопленні фабрики однопартійця і друга Авакова нардепа Сергія Пашинського, повідомляє видання UA1

В ефірі програми “Інша Україна” Михайла Саакашвілі працівниці кондитерської фабрики розповіли, як поліція била їх та виганяла з території рідного підприємства. Слід зазначити, що більшість колективу фабрики – це літні жінки.

Саме проти них виступив спецназ поліції за наказом міністра Авакова. Літніх жінок били, брутально штовхали та просто виносили з території фабрики.

У приватній розмові з головою профспілки фабрики “ЖЛ” Галиною Семенюк, начальник поліції Житомирщини Валерій Рудик, який керував побиттям, зізнався, що наказ бити працівників віддав особисто Арсен Аваков.

“Коли я підійшла до Рудика і сказала: “Валерій Степанович, я вас дуже прошу – не бийте людей”. А він мені каже, не на камеру, а в особистій розмові: “Я виконую вказівку “першого” і я любим способом вас звідси вижену”, – розповіла Галина Семенюк.

Жінка переконана, що під “першим” тодішній очільник поліції мав на увазі саме главу МВС Авакова. Також вона впевнена, що й президент знав про захоплення фабрики, і поліції було наказано бити працівників та вигнати їх з території підприємства з відома Порошенка.

“Рудик цих хлопців (спецпризначенці поліції – ред.), які стояли, крив матами: “Чого ви стоїте? Чого не викидаєте цих бабів?”. Нас просто вигнали з нашого підприємства по вказівці Авакова”, – каже Семенюк.

Нагадаємо, з камер спостереження Житомирської кондитерської фабрики отримано відео, на якому детально зафіксовано, як поліція здійснює розбійний напад на територію підприємства і захоплює його. На запит UA1 з проханням прокоментувати це відео не відповіли ані в Національній поліції, ані в МВС, ані в ГПУ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE