Politerno > Тернопільщина > Депутат Тернопільської міськради Білан обіцяє вийти з фракції БПП

Депутат Тернопільської міськради Білан обіцяє вийти з фракції БПП

  • 9 Червня, 2017
  • 1622 Переглядів
  • 0

8 червня працівники оборонного заводу “Промінь” здійснили попереджувальну протестну акцію – ходили по пішохідному переході поряд із підприємством.

Про це повідомляє “Репортер“.

Як зазначив один з організаторів, директор заводу, депутат Тернопільської міської ради та волонтер Тарас Білан, суть заходу проста: зрадники держави, прикриваючись ім’ям Президента України, вирішили оборонний завод порізати на металобрухт, а землю віддати під забудову.

– Велика подяка: владі за пусті обіцянки, поліції та прокуратурі – за хабарництво та здачу державних інтересів. Окрема подяка директору ТРЦ «Подоляни» Ібрагімову М.Р. (депутат міської ради від БПП – авт.) за роботу на Василя Чубака (власник ТРЦ «Подоляни») – Росію… Що буде далі? Протягом 2-ох місяців завод віддадуть на порізку та продадуть з молотка, – прогнозує Тарас Білан

Учасники акції направили звернення до Петра Порошенка, в якому, зокрема, говориться: “Шановний пане Президент! Ви воюєте з Путіном. Беззаперечно Вам важко. Ви надієтесь, що у Вас сильний та міцний тил. А насправді? Чи стане Тернопіль на Вашу підтримку, коли всі бачать: купа зайд, що працюють в органах влади, прикриваючись Вашим іменем та партійною символікою БПП не вбачають складу злочину в тому, що “Теркурій-2″ (ТРЦ «Подоляни») торгують з ворогом (Росією), залили бетоном сходи до приміщення державного оборонного заводу і це тільки вершина айсбергу… Втім це вибір тих, кого Ви призначили на посади!”.

Оскільки Тарас Білан сам у міській раді Тернополя представляє пропрезидентську фракцію БПП, то він заявив, що збирається написати заяву про вихід з фракції.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE