Politerno > Україна і світ > Лейтенант військово-медичної служби Гончаренко: Я корисніший в ефірах, а не в окопах (Відео)

Лейтенант військово-медичної служби Гончаренко: Я корисніший в ефірах, а не в окопах (Відео)

  • 9 Червня, 2017
  • 3128 Переглядів
  • 0

“Кожна людина вміє і має робити щось своє. Я вважаю, що на тому місці, на якому знаходжуся, я є більш корисним, аніж в окопі”.

Про це на телеканалі ZIK заявив Олексій Гончаренко, народний депутат України (БПП).

Гість програми зізнався, що в армії він не служив.

“Я маю військову кафедру Одеського державного медичного університету, я є лейтенантом військово-медичної служби”, – розповів Олексій Гончаренко.

Гість програми пригадав, як після початку агресії пішов до військового комісаріату, “перевірив усі свої дані, нагадав про своє існування, а далі чекав на повістку”.

Відповідаючи на запитання, чому він не пішов на фронт добровольцем, Олексій Гончаренко зауважив:

“Кожна людина має робити і вміє робити щось своє. Я вважаю, що на тому місці, на якому я знаходжуся, я є більш корисним, аніж в окопі. Якщо розпочнеться велика війна, тобто розпочнеться велике вторгнення Росії, про політичне життя тут нема що казати, я піду…

Але сьогодні я вважаю, що я більш корисний у ПАРЄ, де я намагаюся збити російського агента Педро Аграмунта та інших, я набагато ефективніший у Верховній Раді, де голосую за закони про оборону, армію тощо.

Я набагато ефективніший в ефірах, де зустрічаюся із прокремлівськими агентами і маю можливість вбивати їх у дебатах. І це моя роль, що нині я можу зробити”, – заявив гість програми.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE