Politerno > Україна і світ > Не виключено, що вже цього року будуть президентські вибори, – Тягнибок (Відео)

Не виключено, що вже цього року будуть президентські вибори, – Тягнибок (Відео)

  • 9 Червня, 2017
  • 1556 Переглядів
  • 0

Вже цього року в Україні можуть відбутися дострокові президентські вибори. І те, що ми будемо брати в них участь, це однозначно. Але хто буде кандидатом, чи голова партії, чи будь-хто інший з партійних достойників, пізніше визначить з’їзд партії.

Про це у програмі Vox populi на телеканалі ZIK заявив Олег Тягнибок, голова політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Свобода”.

Як зазначив ведучий програми, сьогодні, на сайті “Слово і діло” було опубліковано рейтинг ймовірних кандидатів на президентські вибори 2016, або ж 2017 років. Зокрема Олег Тягнибок у цьому рейтингу на 8 місці. Однак інші, маловідомі політики посіли значно вищу сходинку.

“Я завжди досить скептично відносився до подібних соціологічних рейтингів і можу стверджувати, що певні соціологічні служби мають так званий замовний характер, відповідно, деякі політичні партії замовляють собі таємні рейтинги. Тому те, що публікується, воно не завжди відповідає дійсності”, – каже політик.

Зокрема, на думку Олега Тягнибока, вже цього року в Україні можуть відбутися дострокові президентські вибори. Голова ВО “Свобода” також зазначив, що їхня партія обов’язково візьме в них участь.

“Що стосується президентських чи інших виборів, то насправді, виборець визначається із кандидатом ще за декілька місяців. До речі, зараз в Україні є така ситуація, що не виключено що найпершими можуть бути президентські вибори, навіть дострокові.

Більше того, я не виключаю, що це може бути вже цього року. Однак, якщо вони будуть строковими у 2019 році, то ВО “Свобода” буде визначатися”, – додав Тягнибок.

Гість програми зазначив, що ще не відомо, хто буде представником від ВО “Свобода” на президентських виборах. За його словами, це вирішить з’їзд партії.

“Те, що ми будемо брати участь у президентських виборах, це однозначно. Але хто буде кандидатом, чи голова партії, чи будь-хто інший з партійних достойників визначить пізніше з’їзд партії”,– повідомив гість програми.

Нагадаємо, у середу, 7 червня, на телеканалі ZIK відбулась прем’єра нового проекту “Vox Populi”, модератором якого став відомий журналіст Олег Борисов.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE