Politerno > Україна і світ > “Схеми” висміяли членів української делегації на форумі за участі Злочевського

“Схеми” висміяли членів української делегації на форумі за участі Злочевського

  • 9 Червня, 2017
  • 1501 Переглядів
  • 0

Це просто епік!

Подивіться, як віце-прем’єр України і права рука Гройсмана Володимир Кістіон, колишній головбух 5-го каналу та нардеп від БПП Ніна Южаніна та заступник міністра енергетики Наталія Бойко пояснили, що робили на форумі Злочевського в Монако!

  • Колишній головбух 5-го каналу та нардеп від БПП Ніна Южаніна запевнила сьогодні журналістів “Українська правда”, що вона не впізнала Злочевського:

    “Його участь не була заявлена. А по-друге, я до сьогоднішнього дня не знала, що це він… Ця людина сиділа в ряду, я ж не могла ідентифікувати міжнародних експертів, я їх в обличчя не знала їх. Я в обличчя не знала Злочевського до цього, не знаю і сьогодні”, – заявила вона

  • Віце-прем’єр Володимир Кістіон заявляє, що не знав про те, що співорганізатором заходу є Микола Злочевський:

    “Його організатором виступав Інститут Адама Сміта. Хто був учасником цього форуму, принаймні мені було невідомо перед участю в заході”, – зазначив він.

  • Заступниця міністра енергетики Наталія Бойко пояснила, що отримала запрошення від Adam Smith Conference:

    “Вони ж і надали мені програму моїх панелей (додаю картинкою) – я приїхала і виступила, бо вважала, що тут потрібно представити нашу позицію щодо енергетичної безпеки в регіон”.

Дуже дивно, як же так ні віце-прем’єр Кістіон, ні заступник міністра енергетики не помітили величезного логотипу Burisma Group Злочевського на брошурі, яку надсилали разом із запрошеннями на форум?! Як і не помітили численних банерів, розвішаних у по всьому форуму.

Скажіть, як ці люди керують державою?

Схеми

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE