Politerno > Україна і світ > Топ-менеджер компанії Курченка вийшов з СІЗО

Топ-менеджер компанії Курченка вийшов з СІЗО

  • 9 Червня, 2017
  • 1572 Переглядів
  • 0

Екс-керівника компанії ВЕТЕК Андрія Кошеля відпустили з СІЗО під домашній арешт.

Про це стало відомо з постанови Дніпровського районного суду Києва, передають “Наші гроші”.

На судовому засіданні 12 травня 2017 представник ГПУ Адріан Лупу подбав про зміну запобіжного заходу Кошель – щоб обвинуваченого випустили з СІЗО з домашнім арештом.

Лупу наполіг, що наявні ризики в кримінальному провадженні зменшилися, Кошель “співпрацює зі слідством, надаючи свідчення, в яких викриває співучасників вчинення кримінальних злочинів”.

Також прокурор просив врахувати, що подальше утримання Кошеля під вартою буде перевищувати розмір обумовленого в угоді про визнання винуватості покарання, яке обвинувачений уклав з заступником генпрокурора Юрієм Столярчуком.

Нагадаємо, 12 травня суд на прохання прокурора дозволив випустити Кошеля з СІЗО і відпустити додому з електронним браслетом.

Чоловікові не можна виходити з дому з 21 до 6 ранку до 12 липня 2017 року.

У березні також вийшов на свободу колишній заступник голови правління “Нафтогазу України” Олександр Кацуба. Він також укладав угоду про визнання винуватості з Юрієм Столярчуком і отримав умовний термін за те, що заплатив 100 млн грн до державного бюджету в якості компенсації збитків держави за розкрадання близько понад 1 мільярд доларів за різними епізодами.

Кошель був затриманий прямо на кордоні при спробі виїхати в Польщу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE