Politerno > Україна і світ > Трамп поскаржиться на екс-директора ФБР Джеймса Комі в Міністерство юстиції і Сенат

Трамп поскаржиться на екс-директора ФБР Джеймса Комі в Міністерство юстиції і Сенат

  • 9 Червня, 2017
  • 1397 Переглядів
  • 0

Адвокат Дональда Трампа Марк Касовіц готує скаргу на екс-директора ФБР Джеймса Комі в Міністерство юстиції і юридичний комітет Сенату США.

Про це повідомляє CNN з посиланням на два власних джерела.

Зокрема, скарга американського президента стосуватиметься того, що звільнений ним Комі повідомив сторонній особі деталі конфіденційних розмов з ним.

Крім того зазначається, що 8 червня, Джеймс Комі під час слухань в Сенаті США зізнався, що передав ЗМІ записку через свого близького друга, в якому повідомив секретні подробиці зустрічі з президентом 27 січня.

Канал відзначає, що поки не ясно, коли адвокат подасть скаргу. Однак департамент юстиції має обмежену юрисдикцію щодо колишніх співробітників.

В одному з комітетів Сенату США відбулися слухання, під час яких екс-глава ФБР Джеймс Комі розповів про характер і деталі його відносин з президентом Дональдом Трампом.

Протягом години показань він примудрився назвати президента США брехуном двічі. І навіть у вітальному слові Комі звучали звинувачення на адресу Трампа.

Він спростував слова глави Білого дому про те, що фігура Комі була непопулярною серед співробітників ФБР, а також заяву про те, що Бюро було неорганізованим і хаотичним.

Як повідомлялось, раніше президент США Дональд Трамп назвав свідчення екс-директора ФБР Джеймса Комі в Сенаті “брехнею” і розкриттям секретної інформації.

Нагадаємо, що ЗМІ писали, що за порадою адвоката Трамп “замовк” в Twitter після звинувачень екс-директора ФБР.

Раніше Трамп активно коментував політичні та інші події в своєму акаунті, однак Касовіц і помічники Трампа переконали його “залишатися прохолодним і зберігати стриманість”. Адвокат пообіцяв захищати Трампа в агресивному стилі, коли це буде потрібно.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE