Politerno > Україна і світ > Гройсман присоромив Садового через львівське сміття: “Не шукай крайніх, а візьми і зроби!”

Гройсман присоромив Садового через львівське сміття: “Не шукай крайніх, а візьми і зроби!”

  • 14 Червня, 2017
  • 1712 Переглядів
  • 0

На засіданні Кабміну 14 червня прем’єр-міністр України Володимир Гройсман розкритикував мера Львова Андрія Садового через ситуацію з вивезенням сміття.

“Я вважаю, що Андрій Садовий – мер 11 років. І за 11 років міг побудувати вже 15 сміттєвих полігонів і сміттєпереробних заводів, маючи мільярди гривень сьогодні на рахунках… він просто не здатний. Я не розумію, чому так довго не вирішується питання сміття у Львові. Я один раз допоміг, другий раз допоміг, втретє допоміг, мені вже люди відмовляють, бо вони не хочуть, щоб на їх територію нескінченно возили сміття зі Львова”, – заявив глава Кабміну.

Також він додав, що влада населених пунктів поблизу Львова не вірить обіцянкам про те, що сміття зі Львова до них будуть возить тимчасово.

“Андрій, ти ж знаєш про це, і сьогодні робити мене винуватим в тому, що ти не можеш вивезти сміття і навести порядок в місті, то прости – ти був обраний мером, а не я”, – сказав Володимир Гройсман.

“Будь ласка, не шукай крайніх, а візьми і зроби, і продемонструй, як це треба робити для всієї країни. Тому що робити винними тих, хто до цього не має ніякого відношення – це, як мінімум, несправедливо, нечесно і не по-лідерськи “, – підкреслив гочільник уряду.

“Що ще я повинен зробити, щоб ти навів порядок в своєму місті? Хочеш, щоб я вибачився? Ну, давай, я вибачусь перед жителями Львова за те, що 11 років ти не вирішуєш цю проблему”, – підсумував прем’єр.

Нагадаємо, що 1 березня Володимир Гройсман в черговий раз публічно розкритикував мера Львова Андрія Садового за сміттєвий колапс в “культурній столиці” України.

Як повідомлялося, 12 червня голова Львова Андрій Садовий повідомив, що міська комісія звернулася до уряду з проханням оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE