Politerno > Україна і світ > Гройсман в цьому році пообіцяв середню зарплату на рівні 7 тис. грн

Гройсман в цьому році пообіцяв середню зарплату на рівні 7 тис. грн

  • 14 Червня, 2017
  • 1769 Переглядів
  • 0

Українцям збільшать середню заробітну плату вже в цьому році. Вона має зрости до 7 тисяч гривень. Однак, цей показник – не межа, вже в найближчій перспективі зарплата може зрости до 10 тисяч.

Про це він сказав на засіданні Кабміну

“Нам необхідно зрозуміти, куди ми йдемо, які цілі перед нами стоять. Зрештою людям потрібно повернути впевненість у майбутньому … Ми абсолютно чітко відкриваємо горизонт того, як ми будемо жити до 2020 року включно”, – заявив він.

Прем’єр підкреслив, що в перспективі Пенсійний фонд стане бездефіцитним. “Я глибоко впевнений, що ми можемо забезпечити економічне зростання … Немає жодних сумнівів, що одним із пріоритетів, який ми залишаємо, є підвищення якості та стандартів життя наших громадян.

Ми прогнозуємо, що вже в цьому році середня заробітна плата буде близько 7 тис. грн. А в середньостроковій перспективі – вона повинна бути не менше 10 тис.грн. Це абсолютно реально”, – сказав він.

Одне з наших важливих рішень, прийняте Кабміном ще в 2014 році, про децентралізацію місцевих бюджетів – дало можливість зростання місцевих бюджетів в 2-4 рази. Це дозволяє будувати нові інфраструктурні проекти, дороги, соціальні об’єкти для людей.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE