Politerno > Україна і світ > Ключового свідка у справі Майдану зачищено – нардеп

Ключового свідка у справі Майдану зачищено – нардеп

  • 15 Червня, 2017
  • 1845 Переглядів
  • 0

Позафракційний народний депутат Віталій Купрій заявив, що в камері Лук’янівського СІЗО був повішений кримінальний авторитет Олег Нетребко, більш відомий як “Нетрик”. Він був арештований Печерським судом 13 травня.

Про це депутат написав у своєму Facebook.

Віталій Купрій нагадує, що Олег Нетребко був організатором нападу на парламентарія від “Народного фронту” Тетяну Чорновіл. Нардеп також стверджує, що даний зловмисник був задіяний у багатьох вбивствах. Він характеризує Олега Нетребко як “вкрай жорстоку і агресивну людину”.

За словами Віталія Купрія, замах на життя Тетяни Чорновіл не був передбачений планом Олега Нетребко, але його спільники стверджують, що в якийсь момент його “перемкнуло” і він взяв ініціативу в свої руки. Нардеп також вважає, що “Нетрик” був людиною кримінального авторитета Максима Курочкіна.

Як стверджує Віталій Купрій, Олег Нетребко був одним з ключових свідків у справі Майдану. Він аргументує це тим, що зловмисника наймало Міністерство внутрішніх справ для залякування журналістів і активістів.

Нардеп зазначає, що вбивство Олега Нетребко було передбачуваним, так як тільки він міг розповісти про злочини правоохоронців під час Революції гідності.

Нагадаємо, Тетяну Чорновол жорстоко побили 24 грудня 2013 року, коли вона поверталася додому на власному автомобілі. Вона була активною учасницею євромайдану.

Прокуратура вважає,що Нетребко вчинив самогубство

За фактом смерті ув’язненого в приміщенні ІТТ імовірного організатора нападу на Тетяну Чорновол у 2013 році Олега Нетребка розпочато розслідування та призначено службову перевірку.

Про це інформує 15 червня прес-служба прокуратури міста Києва.

Тіло 47-річного чоловіка без ознак життя було виявлено близько четвертої години ранку 15 червня 2017 року працівниками спецустанови. За попередньою інформацією, смерть настала від механічної асфіксії шиї шляхом повішення на простирадлі.

У прокуратурі зазначають, що першочергові слідчі дії, проведені із залученням судово-медичного експерта, тілесних ушкоджень на тілі померлого, а також інших явних ознак насильницької смерті не виявили.

Крім того, проведеним аналізом відеозапису з камери спостереження виключено причетність до вказаної події сторонніх осіб.

Наразі у кримінальному провадженні призначено судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті ув’язненого.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE