Politerno > Тернопільщина > Все, що відомо про нардепа Олега Барну, який на своєму авто зніс з рейок трамвай (Відео)

Все, що відомо про нардепа Олега Барну, який на своєму авто зніс з рейок трамвай (Відео)

  • 15 Червня, 2017
  • 2523 Переглядів
  • 0

Депутат від БПП Олег Барна вчора потрапив у страшну ДТП, фото: facebook.com

Вчора пізно ввечері на площі Перемоги в Києві сталося ДТП за участю народного депутата від БПП. Автомобіль Олега Барни врізався в трамвай. В результаті аварії, трамвай зійшов з рейок. Депутат Барна в терміновому порядку був госпіталізований. Лікарі лікарні №17, де знаходиться політик, стверджують, що його стан стабільний. Відзначимо, що пан Барна вже взяв на себе відповідальність за інцидент.

На питання, хто був винуватцем аварії, депутат зазначив: “Це моя вина. Там машина, яку я обганяв, заступила огляд. Головне, що ні у кого крім мене немає травм, ніхто не постраждав і це найголовніше”.

За кермом автомобіля Skoda, який врізався в трамвай знаходився депутат Барна, фото: facebook.com

Відзначимо, що сьогодні вранці Барна написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, те що він поспішав на поїзд і “сталася невелика пригода”.

І поки Олег Барна приходить до тями і відновлюється після дорожньо-транспортної пригоди, “Країна” вирішила згадати все, чим відомий цей вельми колоритний депутат.

Це не перше його ДТП

Близько року тому Олег Барна потрапив в аварію під Харковом на позашляховику. Тоді він сам написав про це на своїй сторінці в Facebook.

В аварії сильно постраждав автомобіль, фото: facebook.com

“Сьогодні о 3.00 ночі Ізюм, за 130км від Харкова, повертаючись із зони АТО, потрапили в ДТП на блокпосту, в’їхавши в бетонні блоки, прикриті покришками, якими до половини перегородили дорогу і повністю перекрили смугу, по якій ми їхали. Відсутність попереджувальних і світлових знаків ще й посилена туманом не давала шансу уникнути зіткнення і “зробила” свою справу”, – повідомив депутат.

За його словами, удар послабили подушки безпеки. “Обійшлися синцями і подряпинами. Приїхавши представники поліції тільки сказали, що ми не перші, які в’їхали в бетонну огорожу”, – зазначив депутат.

Вніс тещу і її майно в декларацію

Що стосується особистого життя депутата, він одружений і виховує двох синів – Василя та Андрія. Цікаво, що в електронну декларацію політик вніс і свою тещу Марту Степанівну.

Відзначимо, що у власності у жінки є будинок, площею 77 кв.м. в селі Білобожниця (Тернопільська область), в якому вона дозволяє пожити зятю. У тому ж селі Марта Степанівна володіє чотирма ділянками землі, загальною площею близько 60 соток.

Олег Барна з синами і дружиною Ольгою, фото: facebook.com

У самого Барни нерухомості немає, згідно е-декларації за 2016 рік, він орендує номер в готелі “Україна”.

А з автомобілів він володіє стареньким Ford Sierra – 1987 років випуску.

Гроші та активи

За минулий рік Олег Барна з БПП отримав 155 тис. 842 грн (12 986 грн / міс) депутатської зарплати. Також він отримав компенсацію за проживання в готелі в Києві, розміром 168 тис. 360 грн.

У банках ні Барна, ні його родина грошей не зберігають. А ось готівкою у нардепа є – 82 тис. грн і $ 36200, у дружини Ольги – $ 4716 і € 2000.

За 2016 рік у декларації на сайті НАЗК (Національне агентство з питань запобігання корупції) значиться, що Андрій, син Барни має $ 2700, а син Василь – $ 5290. Є готівка і у тещі Марти – $ 7500..

Головний люстратор країни – колишня помічниця Барни

Як ми вже писали, пару місяців назад Міністерство юстиції призначило головним люстратором країни Анастасію Задорожну. Як виявилося, 28-річна дівчина в минулому працювала з народним депутатом від БПП Олегом Барною, а точніше – була його помічницею. А до того, як вона прийшла до Барни, з ним працював батько Анастасії, адвокат Петро Варишко.

Брат – губернатор

Рідний брат Олега Барни Степан – голова Тернопільської обладміністрації з квітня 2015 року. До того був депутатом Верховної Ради від БПП.

Майстер скандалів

За останні роки Барна неодноразово потрапляв у всілякі скандали.

1. Дебош в ресторані. У грудні 2012 року, Олег Барна влаштував скандал в одному з ресторанів столиці. Він підсів за столик, і без будь-якої причини почав погрожувати відвідувачам.

“Цей чоловік був в камуфляжі, – розповіла тоді постраждала дівчина. – Він виклав на стіл гранату і сказав, що зараз ми зрозуміємо, як це, коли людині відриває руку або ногу. Було дуже страшно, ця людина, мабуть, була дуже п’яною і абсолютно неадекватною”.

За словами дівчини, коли вона спробувала встати, щоб покликати охорону – Барна вдарив її кулаком, лаявся нецензурними словами. Дісталося і молодому чоловіку – юристу одного з комерційних банків – на нього посипався град ударів. Постраждала зажадала викликати міліцію, проте адміністратор попросила не влаштовувати скандалу.

“Мені заявили, ви нічого все одно не досягнете, тільки отримаєте додаткові проблеми. Тільки потім я дізналася, що ця людина народний депутат і його прізвище Барна. Ніхто навіть не намагався затримати людину, яка била нас і погрожував гранатою. Він спокійно пішов за свій столик до приятелів”.

До суду справа ця, мабуть, не дійшла або не мало розголосу.

2. Обматюкав Путіна з трибуни ВР. У січні 2015 року Барна вже в статусі нардепа, виступав в українському парламенті і в кінці своєї промови сказав, що “Путін х * йло” і закликав усіх присутніх за ним повторювати.

Барна обзиває Путіна, відео: youtube.com

3. Зламав ребро радикалу Чижмарю. Після одного з ефірів на каналі News One народні депутати Юрій Чижмарь з “Радикальної партії” і Олег Барна з “Блоку Петра Порошенко” побилися в приймальні кабінету генерального продюсера телеканалу. В результаті, Барна зламав ребро Чижмарю.

Бійка Барни і Чижмаря, відео: youtube.com

Конфлікт, за словами Чижмаря, виник через те, що Барна хотів дискредитувати його і в цілому фракцію “Радикальної партії”. До речі, бійка сталася в той день, коли лідер радикалів Олег Ляшко оголосив про те, що його фракція виходить з коаліції.

4. Підтримав Тетерука, який запустив пляшку в Кужель. Після того, як нардеп Андрій Тетерук вдарив пляшкою по голові депутата Олександру Кужель, більшість колег по парламенту чоловіка засудили. Але не Олег Барна. “Не чіпай, друже, де ** мо, і не будуть смердіти руки”, – підсумував депутат від БПП.

5. Схопив Яценюка за причинне місце. Під час звіту прем’єр-міністра Арсенія Яценюка пан Барна початку вручив главі уряду троянди, а потім схопив його між ніг у районі геніталій і виніс з трибуни. Випадок навіки увійшов в історію українського парламентаризму.

Барна і Яценюк, фото: facebook.com

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE