Politerno > Україна і світ > Сміттєві сходинки Адміністрації Президента, – Подоляк (Відео)

Сміттєві сходинки Адміністрації Президента, – Подоляк (Відео)

  • 20 Червня, 2017
  • 1452 Переглядів
  • 0

Як би нині не іронізували записні навколопрезидентські pr-циніки, Олег Березюк зробив по-гросмейстерськи вивірений крок. Глава немаленькою парламентської фракції, ще вчорашнього стовпи постмайданної “Європейської коаліці” сидить, з похиленою головою, на сходинках … Адміністрації президента.

Як прямий доказ неможливості внутрішнього діалогу. Ідеальна технологія. Бумерангова. Адже і сам Петро Олексійович віддає перевагу саме таким “технікам” – удар нижче пояса. Можемо, звичайно, ще раз пообсуждати менеджерські недоліки і хитрість Андрія Івановича. Але зараз мова не про це.

Рік тому Садовий дійсно вважався ключовою альтернативою Петрул Олексійовичу. Не Тимошенко, яка тоді сиділа тихіше води. Не Саакашвілі, який наполегливо страждав від роздвоєння. Але саме Садовий. Ніхто не знав, як зупинити його ріст.

І раптом А дмінстрація Президента отримала небачений (вибачте за цинізм) подарунок – пожежа на базовому сміттєвому полігоні з жертвами. Все, що було потім (закриття полігону, негласна заборона на утилізацію львівського сміття) – спровокувало фатальні наслідки для Садового. І всю цю “сміттєву історію”, з подачі найдобрішого АПешного циніка Ковальчука, розкрутили в медійний армагеддон.

Мер Львова був принижений і розчавлений. Рейтинг упав в кращому випадку до 5-6%). Здавалося би, пора зупинитися … Я особисто вважав, креативний відділ АП розумніше. І дограє виграшну партію до тріумфу. Як? Проведуть нараду у Львові за участю президента.

ПО дасть прямі вказівки виконавцям. Сміття в лічені дні зачистять. Під правові гарантії запустять супер / проект з будівництва сміттєпереробних заводів. І швидко зроблять Львів своєрідним “президентським пілотом”. Що дозволяло показати і менеджерську ефективність ПО, і “з’їсти” остаточно Садового, і довести зрілість / ефективність нинішньої держави.

І як я міг так переоцінити дітей?. Народились карликами … Тому зовсім не дивно, що в історію в якості головної хам / зірки вліз прем’єр Гройсман. Він завжди там, де мова йде не про створення, а про безкарні образи. Він і продовжив принижувати, брехати, топити… Що далі?

Безумовно, Садовий не в змозі інформаційно переграти команду Петра Олексійовича. Його і Березюка будуть з’їдати і стібатися. Але з іншого боку, “Березюк на сходинках АП”, безсумнівно, стане супер / мемом для європейських парламентаріїв і медіа. Держава, яка не може вчасно зупинитися в своїх антирепутаційних іграх, в результаті платить втричі дорожче.

Березюк завдав потужного удару в pr-серце ПО. Не тут. Садовий вже офіційно звернувся до РНБО, підкреслюючи, що держава воює проти Львова. Його відігнорять.

І як я розумію, наступний крок, після демаршу Березюка, колективне звернення (львів’ян) в ЄСПЛ (Європейський суд з прав людини) з вимогою зобов’язати уряд не блокувати вивезення сміття. Феєрія.

Все ж таки, а чи треба вам, щоб Садовий пішов у відставку прямо зараз? Як несправедливо принижений і роздавлений?…

Михайло Подоляк

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE