Politerno > Україна і світ > У Львові виступ Садового на віче намагалися зірвати вигуками “ганьба, рейдер і шахрай!” (Відео)

У Львові виступ Садового на віче намагалися зірвати вигуками “ганьба, рейдер і шахрай!” (Відео)

  • 25 Червня, 2017
  • 1627 Переглядів
  • 0

Сьогодні, 25 червня, більше п’яти тисяч львів’ян взяли участь в загальноміському віче на площі Ринок, повідомляє прес-служба партії “Самопоміч”.

“Це дуже спонтанне віче – відкрита розмова з людьми. І ми побачили різні позиції, різні настрої. Львів – завжди демократичне місто, тому я б хотів, щоб ми цю традицію віче почали відновлювати – збирались і спілкувались. Бо якщо ми будемо поодинці, то нас просто передавлять”, – Андрій Садовий

Під час виступу міський голова Андрій Садовий вкотре подякував колегам – Олегу Березюку, Оксані Сироїд і Тарасу Пастуху, адже завдяки їхній позиції вперше за рік на державному рівні відбулось засідання комісії із надзвичайних ситуації на державному рівні та було прийняте рішення відкривати полігони для того, щоб можна було вивозити відходи зі Львова.

“Ми є мирне, українське місто, яке впродовж багатьох років показує приклад для всієї держави. Я маю честь із 2006 року працювати міським головою. Це найбільша честь, яка може бути, для людини, яка народилась у Львові. Коли я почав свою працю, ми з вами мали дуже багато проблем: вода, дороги, питання тепла і багато інших. Дякуючи вам усім, дякуючи громаді міста, ми змогли ці питання вирішити і далі прагнемо показувати позитивний приклад.

Однак більше року тому у нас сталася велика біда, трагедія. На нашому полігоні внаслідок підпалу загинули люди, і полігон закрили. Протягом року місто перебуває у сміттєвій блокаді. Дуже важко собі уявити в нормальному світі, у нормальній країні, коли всі полігони у нашій державі закриваються та не приймають відходів зі Львова.  Ми очікували на братську допомогу від тих людей, які працюють в державних органах влади. На превеликий жаль, ми її не отримали.

Сьогодні в частині міста маємо дуже складну ситуацію. І я не знаю, чим би все закінчилось, якби мої друзі та колеги Олег Березюк, Оксана Сироїд і Тарас Пастух не вийшли під Адміністрацію Президента і не лягли на граніт. Тільки після того, як вони прийшли туди, вперше за рік було прийняте рішення відкрити полігони для прийому відходів зі Львова.

Не рік тому, друзі, а зараз ота сміттєва блокада, почала давати тріщину. Наступний крок – це звернення патріархів. Християни, іудеї, протестанти, мусульмани – усі звернулися до Президента і Прем’єр-міністра, аби припинити блокаду.

Ми пробили цю стіну і я віру, що ми йтимемо далі як успішне місто”, – зазначив міський голова Львова, лідер “Об’єднання “Самопоміч” Андрій Садовий.

При цьому, як було видно з трансляції віче, під час виступу Садового частина людей кричали “Ганьба!”, “Годі брехати! До чого ти Львів довів?” та інші звинувачення на його адресу.

Садовий на це відповів: “Я не думаю, що декілька людей можуть зірвати нашу зустріч, будемо рухатися вперед”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE