Politerno > Україна і світ > Семенченко: Зрадники організували постійний канал постачання сировини із кримського “Титану” на материкову Україну

Семенченко: Зрадники організували постійний канал постачання сировини із кримського “Титану” на материкову Україну

  • 25 Червня, 2017
  • 1506 Переглядів
  • 0

Народний депутат від “Самопомочі” Семен Семенченко заявив, що блокада окупованого Криму діє, проте є окремі винятки.

Народний депутат від “Самопомочі” Семен Семенченко у своєму Facebook повідомив, що через негативні відгуки про організацію товарної блокади Криму здійснив інспекційну поїздку на лінію розмежування з окупованим півостровом.

“Залізничного сполучення з окупованим Кримом немає. Вантажних фур не бачив жодної. Прикордонники теж підтверджують цей факт. “Молочку”, сир, одяг і частину інших товарів тягають на собі місцеві жителі. Людина бере на себе до 50 кг вантажу і перевозить на ту сторону. За це отримує 300 грн. Також (імовірно) здійснюється ввезення невеликої частини українських товарів через Керченську переправу”, – повідомив він.

Нардеп додав, що незрозумілою є ситуація з постачанням української електроенергії на окуповану територію і існує проблема з роботою кримського заводу “Титан”.

“Місцеві активісти стверджують, що електроенергія не подається, а херсонські активісти стверджують, що подається. Буду додатково перевіряти. Із поставками на завод “Титан” – проблема. Зрадники України організували постійний канал поставок сировини (імовірно, морем) на материкову територію України. Будемо з’ясовувати додатково”, – повідомив він.

Семенченко підкреслив, що блокада торгівлі з окупаційним режимом у Криму діє “за винятком окремих випадків”.

“Татарські й українські активісти кримської блокади тримаються і контролюють ситуацію. Усупереч труднощам, втомі і розчаруванням”, – підсумував він.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE