Politerno > Україна і світ > Семенченко відповів Гройсману на звинувачення в координації блокади з Росією

Семенченко відповів Гройсману на звинувачення в координації блокади з Росією

  • 26 Червня, 2017
  • 1658 Переглядів
  • 0

Прем’єр міністр України Володимир Гройсман повинен перестати брехати, так вважає народний депутат України Семен Семенченко відповідаючи в коментарі InfoResist на звинувачення прем’єра про координацію блокади з Росією.

“Я рекомендую пану Гройсману уважно дивитися на одвірки, коли він входить в зал Верховної Ради. Від тотальної брехні його ніс вже виріс, як у Буратіно можна зачепитися. Я вважаю, що це брехня. Нагадую, що на протязі двох місяців Штаб блокади і народні депутати вимагають від Гройсмана заборонити ввезення російського вугілля з Росії.

Уже лежить давно проект постанови, яку запропонував прийняти Ігор Насалик. Останній раз Соболєв, в п’ятницю на “годину питань до уряду” ставив це питання. Гройсман із себе робить дурня, стверджуючи, що державні структури там не закуповують (вугілля в РФ, – ред.) Не бачачи мільярдних закупівель Ахметова. Так хто ж з нас координує свою роботу з росіянами?”, – сказав він.

Семенченко закликав Гройсмана припинити закупівлі вугля у країни агресора.

“Гройсман повинен перестати брехати і почати виконувати свої обов’язки. А в його обов’язки входить заборона на ввезення російського вугілля та закупівля у тих, з ким Україна не воює. А в ПАР він навіть дешевше”, – додав нардеп.

Нагадаємо, раніше прем’єр міністр України Володимир Гройсман заявив, що всі дії блокадників були скоординовані з Росією.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE