Politerno > Україна і світ > Знешкоджений напад на офіс “Батьківщини” в Києві – СБУ (Відео)

Знешкоджений напад на офіс “Батьківщини” в Києві – СБУ (Відео)

  • 26 Червня, 2017
  • 1606 Переглядів
  • 0

СБУ схопила зловмисників, які планували напад на офіс ВО “Батьківщина” у Києві

Напад на київський офіс партії “Батьківщина” готували з використанням вибухових пристроїв і запалювальних сумішей, повідомили у Службі безпеки України.

26 червня о 04 год. 33 хв. співробітники СБ України затримали трьох зловмисників, мешканців Львівщини, під час спроб закидати офіс ВО “Батьківщина” по вул. Турівській, 13 пляшками із запалювальною сумішшю.

“До столиці вони прибули з єдиною метою: виконати завдання російських спецслужб та отримати за це гроші”, – сказав начальник Департаменту захисту національної державності СБУ.

Двоє з трьох фігурантів причетні до перекриття траси “Львів-Рава-Руська” у березні року, ще один – до організації акцій протесту у Рівному у травні місяці.

За словами Віктора Кононенка, за останній місяць це вже друга аналогічна спроба дестабілізації ситуації в нашій державі, коли російська сторона та біглі вітчизняні політики, які переховуються в Росії, вдаються до використання відверто терористичних, суспільно небезпечних методів.

Він повідомив, що СБ України викрила, задокументувала та блокувала на стадії підготовки теракт в одній з адмінбудівель Національної поліції на Херсонщині.

“Безпосереднім організатором виступив колишній мешканець Херсонщини Андрій Бардачов, який перерахував гроші своїм спільникам”, ‒ зазначив Кононенко.

За задумом іноземних спецслужб підрив або підпал відділу поліції мав виглядати, як помста представників націоналістичних об’єднань за сутички з поліцією 9 травня 2017 року.

“Ми можемо констатувати, що у гібридній війні проти України Росія застосовує весь арсенал наявних у неї протиправних можливостей. Неспроможні розхитати ситуацію шляхом проведення несилових акцій, спецслужби РФ переходять до використання методів звичайних терористів”, ‒ сказав начальник Департаменту захисту національної державності СБУ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE