Politerno > Україна і світ > Маломуж: Франція з Німеччиною можуть стати потужним двигуном для України (Відео)

Маломуж: Франція з Німеччиною можуть стати потужним двигуном для України (Відео)

  • 27 Червня, 2017
  • 1274 Переглядів
  • 0

У тій ситуації, яка є нині, Франція та Німеччина, разом із позицією США можуть стати потужним двигуном для України. Більше того, аби зберегти людство та мир, усі ключові держави світу мають бути зацікавленими у вирішенні проблем як в Україні, так і в Сирії.

Про це на телеканалі ZIK заявив Микола Маломуж, голова Служби зовнішньої розвідки України (2005-2010).

“Однозначно, що у “Нормандському форматі” Путін не визнаватиме себе стороною, а тим більше активним гравцем у позитиві щодо виходу зі Сходу, а тим більше з Криму. Але у тій ситуації, яка є нині, ми бачимо, що Франція та Німеччина разом із позицією США можуть стати потужним двигуном для України”, – зазначив гість програми.

Зокрема, за словами Миколи Маломужа, сьогодні до України відносяться як до постраждалої держави, однак, Маломуж каже, що для нас вкрай важливо, аби про проблеми України говорили як про формат проблем, які можуть виникнути для світу.

“Сьогодні, нам показали нові гіперозброєння, а це те, чим можна знищити світ. Більше того, це глобальна війна, це загроза для всього світу. Ми також побачили і електронне озброєння, яке теж може діяти глобально. Тому зацікавленість світу має бути у збереження людства та миру”, – акцентує Маломуж.

Окрім цього, екс-голова Служби зовнішньої розвідки України додав, що у вирішенні проблем в Україні та Сирії мають бути зацікавлені усі ключові держави світу.

“Ми тут генеруємо кращі сили США, Європи, Китаю, Індії та Японії щодо врегулювання глобальних проблем і конкретної дорожньої карти Україна-Сирія. Тому всі ці країни, як демократичні інституції мають вирішити і глобальне питання, а також повинні змусити Путіна грати по демократичних правилах.

Більше того, коли Путін не буде поставлений у критичну безпекову, економічну та фінансову проблеми, він не піде на якісь погодження чи на активну позицію щодо врегулювання ситуації на сході України, а тим більше в Криму. Тому зараз, це важка робота не лише для “Нормандської четвірки”, а й для всього світу”, – наголосив Микола Маломуж.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE