Politerno > Україна і світ > Відповідаючи Дейдею, Саакашвілі пообіцяв разом з грузинами “забрати Україну” у Порошенка і Авакова

Відповідаючи Дейдею, Саакашвілі пообіцяв разом з грузинами “забрати Україну” у Порошенка і Авакова

  • 3 Липня, 2017
  • 1730 Переглядів
  • 0

Колишній губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі в Facebook відповів на звинувачення народного депутата Євгена Дейдея в тому, що разслідування справи про його незаконне збагачення ініціювали грузини .

Сам нардеп, як відомо, звинувачення відкидає, називаючи їх “політичним піаром грузинської групи”.

Дейдей припустив, що перший заступник директора Національного антикорупційного бюро України Гізо Углава, “за вказівкою Саакашвілі ініціював цю нісенітницю”.

У відповідь Саакашвілі, не називаючи його прізвище, але ясно вказуючи на те, про кого йде мова заявив, що “цьому посіпці справжнього українця Авакова не хочеться, щоб грузини брали участь в очищенні української влади”.

Саакашвілі написав, що до появи грузин, “у Авакова і компанії все вже було схоплено: і контроль над родовищами газу, і фінансові потоки, і прем’єр у них начебто в кишені, і Порошенко боїться їх приватних збройних груп і змушений домовлятися в парламенті “.

Саакашвілі пообіцяв, що не тільки “корито ваше ми прикриємо, але Україну заберемо у Порошенко, Гройсмана і Авакова і реально повернемо звичайним українцям, що настраждались.

Як повідомлось, комітет Верховної Ради не дав згоди на притягнення до відповідальності нардепа Дейдея.

Також ми повідомляли про те, що Юрій Луценко і Дейдей на засіданні комітету Ради по Дейд влаштував скандал.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE