Politerno > Україна і світ > Дональд Трамп прилетів у Польшу

Дональд Трамп прилетів у Польшу

  • 6 Липня, 2017
  • 1550 Переглядів
  • 0

Президент США Дональд Трамп в середу ввечері 5 липня прибув до Польщі.

У варшавському аеропорту імені Шопена його разом з дружиною Меланією і дочкою Іванкою зустрічав глава МЗС Польщі Вітольд Ващиковський і міністр канцелярії президента Польщі Кшиштоф Щерський, пише “Слово і Діло“.

Після короткої процедури вітання Трамп президентським кортежем відбув до готелю Marriott, де традиційно зупиняються американські лідери під час візитів до Варшави, йдеться в повідомленні.

Також у четвер вранці 6 липня голова Білого Дому зустрінеться з президентом Польщі Анджеєм Дудою, а після цього відбудуться польсько-американські розмови під керівництвом обох президентів.

Згодом Трамп зустрінеться з 12-ю президентами, які прибудуть на саміт “Трьох морів” в Польщу. Після інавгураційної панелі саміту, в якій Трамп візьме участь, заплановані його переговори з президентом Хорватії Коліндою Грабар-Кітарович.

На завершення візиту Трамп виголосить промову на площі Красінських біля пам’ятника героям Варшавського повстання. Після цього, американська делегація відправиться в Гамбург, де 7-8 липня відбудеться саміт G20.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE