Politerno > Тернопільщина > Деревляний пішов війною проти екс-регіоналів з оточення Барни і Овчарука

Деревляний пішов війною проти екс-регіоналів з оточення Барни і Овчарука

  • 6 Липня, 2017
  • 1859 Переглядів
  • 0

У стінах багатостраждального “білого дому” розгорається справжній скандал. Ми повідомляли про досить напруженні відносини першого заступника голови обласної ради Василя Деревляного з головою облради Віктором Овчаруком та головою ТОДА Степаном Барною. Власне воює головний “батьківщинець” з усіма екс-регіоналами, котрі, як усім відомо, відчувають себе досить впевнено і за нинішньої влади, як у Києві так і в регіонах.

Особливо запекло Деревляний зчіпився з екс-регіоналами, керівником апарату Іваном Бабійчуком та депутатом-радикалом Богданом Яциковським. Лідер фракції “Батьківщина” звинувачує їх у доносах та підступній грі проти громади на догоду керівникам з “центру”.

Кілька місяців тому Деревляний підписав розпорядження про закріплення за мешканцями Тернополя кімнат у колишньому гуртожитку музичного училища. Після цього депутат від радикальної партії Богдан Яциковський заявив, що розпорядження є незаконним і стосовно цього питання відкрито кримінальне провадження.

Справді, такий інцидент мав місце, але зараз провадження закрите, заявив Деревляний. Він звинуватив керівника апарату Бабійчука, у тому, що той за його спиною написав заяву у прокуратуру, а радикал Яциковський нагнітає ситуацію.

Подейкують, проблема полягає у тім, що Деревляний завадив їм, а також тим, хто стоїть за ними, заробити на цьому питанні.

В облраді було створено комісію, яка вивчала законність даного розпорядження та питання виділення кімнат у гуртожитку. Жодних порушень вона не виявила.

Деревлянй заявив, що посадовці ради плетуть інтриги, перекручують ситуацію і перешкоджають діяльності депутата. За таке він пропонує звільнити керівника апарату, а з депутатом-“ляшківцем” пообіцяв розібратися у суді. Лідер обласної “Батьківщини” звинувачує останнього у наклепі.

В обласній раді на цю ситуацію дивляться значно простіше. За словами голови Віктора Овчарука, через правові неузгодженості керівник юридичного відділу відмовилася підписати документи і написала про це доповідну. Аби уникнути в майбутньому проблем, очільник ради звернувся у прокуратуру за роз’ясненням. Щоправда, в усній формі. Коли не отримав відповіді, керівник апарату підготував письмове звернення.

Претензії Деревляний має і до представників прокуратури. Мовляв, ті тривалий час не реагують на його звернення, в той же час, на заяву апарату облради відповіли миттєво.

Читайте також: Василь Деревляний про “внутрішню кухню” в Тернопільській обласній раді

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE