Politerno > Україна і світ > Пинзеник та Поляков обідали разом через день після комітету по розгляду подань ГПУ

Пинзеник та Поляков обідали разом через день після комітету по розгляду подань ГПУ

  • 10 Липня, 2017
  • 1504 Переглядів
  • 0

Нардеп від “Народного фронту” Павло Пинзеник, котрий виконує обов’язки голови регламентного комітету, та його однопартієць депутат Максим Поляков, якого цей комітет захистив від подання Генпрокуратури, вечеряли разом у неділю.

Відповідне фото надійшло “Українській правді” від читачів, також його опублікувала депутат БПП Світлана Заліщук у своєму Facebook.

“І як вони збираються знімати недоторканність одне з одного?” – навела Залщук коментар дописувача, який надіслав їй це фото.

Це “фото п’ятничного обіду в. о. керівника регламентного комітету і одного з фігурантів розслідування НАБУ Полякова в Арені”. За інформацією УП, це заклад “The Burger”.

Як відомо, у четвер регламентний комітет вирішив, що подання “є законним і вмотивованим, однак недостатньо обґрунтованим з точки зору доказової бази”. Пізніше Пинзеник пояснив позицію комітету більш чіткіше.

“Крім того, Комітет висловлює обґрунтовані застереження щодо можливого зловживання владою службовими повноваженнями в частині проведення оперативно-розшукових дій та негласних слідчих (розшукових) дій”, – йшлося в рішенні комітету.

Пинзеник і Поляков є депутатами фракції Народний фронт. Також вони обоє входять до так званої “групи Мартиненка”.

Як повідомлялося, 21 червня генпрокурор Юрій Луценко вніс до Верховної Ради подання про зняття недоторканності з 5 народних депутатів – Андрія Лозового, Євгена Дейдея, Олеся Довгого, Борислава Розенблата та Максима Полякова.

Читайте також: Генпрокурор відправив Пінзеника до спонсора… (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE