Politerno > Україна і світ > Війни недоторканих – Лозовий виклав в мережу секретний чат фракції БПП (Фото)

Війни недоторканих – Лозовий виклав в мережу секретний чат фракції БПП (Фото)

  • 12 Липня, 2017
  • 2179 Переглядів
  • 0

Звинувачений у незаконному збагаченні народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий виклав в публічний доступ чат фракції “Блок Петра Порошенка” з необхідними роз’ясненнями.

«Вони, наївні, думають, що ніхто це не читає крім них», – прокоментував опубліковані  у Facebook сріншоти листування нардепів.

Він також навів розшифрування імен, які в партійному чаті приховуються не за повними ім’ям / прізвищем.

Лозовий стверджує, що «Юрій» – глава ГПУ Юрій Луценко, «який, не зважаючи на посаду, яка вимагає політичної незаангажованості, втручається у внутрішні справи однієї з фракцій», «S K» – Сергій Каплін.

З листування можна зрозуміти, що члени БПП обговорюють заяву Лозового, який назвав Луценка «генеральним пи * дуном», тому що той збирався зробити публічну заяву про подання, якого по факту не існує».

У листуванні члени БПП також обговорюють самого Лозового:

Юрій: Ось якби в БПП був нардеп, у якого забрали громадянство, – як би волала опозиція? А влада поводилася по відношенню до РПЛ як зайчики.
Згадайте це, коли Ляшко буде вас в черговий раз рамазивать.

Марія Матіос: Ляшко пообіцяв (поки що тільки мені) вибачитися перед виборцями за Артеменко.

Юрій: Колеги, а вам не здається, що БПП мав би вимагати перед голосуванням по Артеменко особистих вибачень Ляшко перед виборцями.
Нехай він пояснить, як він набрав до списку корупціонерів і зрадників, вибачитися і тоді всs дружно голосуємо?

Борислав Розенблат: 100% !!!!!!

S K: Може треба якось реагувати.
Або далі витирати обличчя від блювотини цих п * дарів.

Володимир Ар’єв: Лозовой грубіянить всім просто не по-людськи.
Тому просто в ігнор.

Ірина Луценко: У нас пес великий і з хорошим апетитом. Вигулюємо його часто. Тому гадить регулярно і «добротно». Назбираю в мішок і висиплю козлу смердючому на голову.
Тому беріть з собою, хлопці, протигази в зал.

S K: Ну ясно. Він провокує конфлікт з генеральним прокурором, це характерна стратегія для п * дарів. Адресату не потрібно реагувати. Але регламентний комітет, керівництво ВР і фракції, які голосували за ДП повинні дати відповідь, звернутися до суду і витребувати моральну шкоду і передати суму організаторам гей-параду. І просто набити це рило, але в стерильних рукавицях, щоб не вимазатися від спадкоємців Ляшко на роті.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE