Politerno > Україна і світ > Олег Березюк: З Генпрокуратури сьогодні зробили політичну агенцію (Відео)

Олег Березюк: З Генпрокуратури сьогодні зробили політичну агенцію (Відео)

  • 14 Липня, 2017
  • 1391 Переглядів
  • 0

Із Генеральною прокуратурою нині стався страшний злочин – із неї зробили політичну агенцію, а не найвищий процесуальний орган країни

Про це у програмі FACE 2 FACE на телеканалі ZIK заявив Олег Березюк, нардеп і голова фракції “Самопоміч”.

“Я вважаю, що сьогодні є всі підстави, як і по призначенню, так і по тих обставинах, що сьогодні виникли та й по багато інших, для того, аби Генеральний прокурор, як чесна людина подав у відставку. Я вважаю, що ця “мишача вовтузня” буде продовжуватися, а далі побачимо. Але насправді, із Генеральною прокуратурою нині стався страшний злочин – із неї зробили політичну агенцію, а не найвищий процесуальний орган країни”, – наголосив Олег Березюк.

Окрім цього, лідер фракції “Самопоміч” зазначив, що той факт, що дружина Генерального прокурора України Юрія Луценка Ірина Луценко є офіційним представником Президента у парламенті України – це моральна катастрофа.

“Це моральна катастрофа. Моральна катастрофа! Що я ще можу сказати? Я собі навіть не уявляю, як таке рішення було прийняте. Якщо би я поважав свою дружину, або поважав чи любив свого чоловіка, я б не дозволив це робити у такий спосіб. Це моральна катастрофа, як по відношенню до родини, так і по відношенню до держави. Це моя думка”,– акцентує нардеп.

Та попри це, Олег Березюк зауважив, що із правової точки зору там все гаразд.

“Але хочу вам сказати, що у парламенті коли люди між собою говорять, то насправді, до цього у парламенті практично всі ставляться з величезною зневагою. Зокрема, це серйозно підірвало авторитет самого президента України, хоча він і так був невеликий”,– додав лідер “Самопомочі”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE