Politerno > Україна і світ > Активістка Femen показала груди на зустрічі президентів Порошенка і Лукашенка в АП (Відео)

Активістка Femen показала груди на зустрічі президентів Порошенка і Лукашенка в АП (Відео)

  • 21 Липня, 2017
  • 1833 Переглядів
  • 0

Сьогодні, 21 липня, на церемонії підписання офіційних документів між Білоруссю і Україною, стався неприємний інцидент.

Із залу, де перебували Олександр Лукашенко і Петро Порошенко охорона буквально викинула активістку однієї з громадських організацій України, яка скандувала націоналістичне гасло “Живе Білорусь”.

Президенти під час інциденту зберігали спокій, а Олександр Лукашенко, коли активістку вже виштовхали втришия навіть посміхнувся. У мережі журналісти вже висловили припущення, що це була активістка знаменитої групи Femen.

Зокрема про це в своєму Facebook повідомив журналіст Ігор Соловей.

“Під час спільного підписання документів в адміністрації президента України за участю Порошенко і Лукашенко вискочила дівчинка з Фемен мабуть (бо з голими грудьми нарозхрист) і криком “Живе Білорусь!”.

Лукашенко посміхнувся, а Порошенко напружився – не вберегли іноземного гостя від конфузу. Хтось в Держохороні отримає мабуть по шапці”, – написав Ігор Соловей.

Також стала відомо особистість активістки Femen, яка показала груди на офіційній зустрічі президентів Петра Порошенка і Олександра Лукашенка.

Дівчину звуть Анжеліна Діаш. Вона була помічена в участі на багатьох акціях руху “Фемен”. Зокрема, вона намагалася розбити фрагмент Берлінської стіни в Києві. Дівчина протестувала проти перешкод безвізового режиму.

Дівчина була акредитована на офіційну зустріч президента України та президента Білорусі як журналіст одного з українських друкованих видань.

“Femen” – рух, що здобув популярність своїми епатажними акціями протесту, під час яких активістки оголюють груди для залучення уваги. Рух користувався особливою популярністю під час президентства Віктора Януковича.

Як відомо, візит президента Білорусі Олександра Лукашенка до Києва викликав вчора ввечері, 20 липня, великі пробки на дорогах.

Водії простояли в пробках кілька годин.

Заради безпеки і комфорту глави сусідньої держави поліцейські перекрили в час-пік проспект Бажана – одну з головних транспортних артерій Києва.

Кортеж Лукашенко складався з 28 машин, до яких приєдналися автомобілі поліції, держохорони і “швидкої допомоги”.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE