Politerno > Тернопільщина > Хочеш нового “джипа” – проголосуй за Генплан

Хочеш нового “джипа” – проголосуй за Генплан

  • 24 Липня, 2017
  • 2165 Переглядів
  • 0

Біля будинку Андрія Артимовича

21 червня на “Радіо Рокс” в програмі “Актуально” перший заступник голови Тернопільської обласної ради та лідер фракції “Батьківщина” в обласній раді Василь Деревляний заявив, що депутати Тернопільської міської ради Андрій Артимович, Петро Поврозник та Наталія Шоломейчук, за його даними “взяли гроші” за свої голоси під час прийняття змін до Генплану Тернополя.

Мова йде про скандальне голосування на чотирнадцятій сесії Міської ради, коли 26 голосами депутатів було затверджено Генеральний план Тернополя, проти чого активно виступала громадськість. Зокрема, ряд організацій вимагали прийняти всі зміни і узгодити їх, а вже потім виносити на голосування.

Натомість рада пішла іншим шляхом: прийняла як є, передбачила декілька десятків перспективних змін та звернулась до ДП “Дніпромісто” для дострокового внесення змін.

Звичайно, усі розуміють, що таке рішення було вигідне, в першу чергу, міському голові Сергію Надалу. Адже, подейкують, мер давно “розпродав” найпривабливіші ділянки охочим. Тож для нього було питанням “пан або пропав” схилити депутатський корпус до вигідного для нього рішення по Генплану. Як всі ми розуміємо – йому це вдалось.

А тепер цікавий момент!

Деревляний, скоріше за все, мав рацію, коли говорив про “взяли гроші”…

Комусь наступна інформація може здатись збігом обставин, та все ж, “Політерно” відхиляє ілюзії.

Як стало відомо редакції, депутат міської ради Андрій Артимович, той, що голосував за Генплан і той, котрого за це його рідна партія ВО “Батьківщина” виключила зі своїх лав, а цими днями розпочала процес відкликання його депутатського мандату, раптово (свідки кажуть, що Артимовича у ньому помітили лише цього місяця) купив собі позашляховик Suzuki Grand Vitara 2016 року випуску. І це на зарплатню головного лікаря дитячої лікарні.

До речі, вартує такий автомобіль, за незелажними оцінками, від 650 до 700 тисяч гривень.

Дані держреєстру

Як кажуть працівники лікарні, Артимович розповідає усім, що це “робоча машина”.

Андрій Іванович – не ганьбіться. Краще самі здайте мандат, тим самим ви, принаймні, покажете, що краплина совісті у вас ще залишилась. І перестаньте ховати вже ту машину по сусіднім подвір’ям.

Читайте також: Відкликання мандатів екс-батьківщинців: Артимович влаштував скандал в одному з наметів

або Стаюра допомагає Артимовичу зберегти мандат – депутати тиснуть на ТВК

 

 

 

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE