Politerno > Тернопільщина > Відкликання мандатів екс-батьківщинців: Артимович влаштував скандал в одному з наметів

Відкликання мандатів екс-батьківщинців: Артимович влаштував скандал в одному з наметів

  • 23 Липня, 2017
  • 1517 Переглядів
  • 0

11 липня, в Тернопільській обласній філармонії ініціативна група виборців, більшістю голосів, прийняла рішення розпочати процес збору підписів мешканців Тернополя щодо відкликання мандатів трьох депутатів, яких виключили з партії “Батьківщини” за підтримку скандальних змін до Генплану. 

З 18 липня ініціативні групи по відкликанню мандатів трьох депутатів міської ради, екс-батьківщинців, Артимовича А., Поврозника П., та Шоломейчук Н. приступили до активної фази кампанії по роботі зі збору підписів у наметах.

Можливо з чоловіками Артимович буде ввічливішим…

Сьогодні, 23 липня, було встановлено намет на бульварі Д. Галицького, біля храму Матері Божої Неустанної Помочі УГКЦ

Про це повідомив сайт Статус-інфо.

Тож, як розповіли свідки, туди навідався Андрій Артимович, той самий, котрого власне й позбавляють мандату тернополяни. Депутат пофотографував намет зі всіх боків та влаштував на місці скандал, погрожував жінці (Романі Петрівні – розповіла про “набіг” Артимовича), котра працювала в наметі, що її заберуть в поліцію, апелював до якогось власного, на нашу думку, закону, котрий забороняє ставити намети в громадських місцях.

Спеціально для Андрія Івановича нагадаємо:

Стаття 40. Збирання підписів на підтримку пропозиції про відкликання депутата місцевої ради за народною ініціативою Ст 5.  Забороняється збирати підписи в органах державної влади, органах влади Автономної Республіки Крим, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях (крім партійних організацій), у місцях видачі заробітної плати, пенсій, допомоги, стипендій, інших соціальних виплат, надання благодійної допомоги.

Тобто, у всіх інших місцях такий збір підписів дозволено. Пане депутат, принаймні закон почитали б перед тим, як влаштовувати істерики.

І дружині своїй теж про це скажіть. Близькість до міського голови не дає вам права перешкоджати громадській діяльності.

Як повідомлялось, нещодавно Андрій Артимович повернувся з відпочинку. З перших днів він розпочав активну діяльність по перешкоджанню вищевказаної ініціативи Тернополян.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE