Politerno > Тернопільщина > Деревляний каже, що за його даними трійця екс-батьківщинців “взяла гроші” за Генплан

Деревляний каже, що за його даними трійця екс-батьківщинців “взяла гроші” за Генплан

  • 23 Червня, 2017
  • 2794 Переглядів
  • 0

21 червня на “Радіо Рокс” в програмі “Актуально” перший заступник голови Тернопільської обласної ради та лідер фракції “Батьківщина” в обласній раді Василь Деревляний заявив, що депутати Тернопільської міської ради Андрій Артимович, Петро Поврозник та Наталія Шоломейчук, за його даними “взяли гроші” за свої голоси під час прийняття змін до Генплану Тернополя.

На даний час “Батьківщина” готує процедуру відкликання мандатів цих депутатів і робить усе можливе аби у міськраду зайшли порядні люди, котрі будуть працювати в інтересах громади міста. Зокрема, Василь Деревляний закликав громаду долучитись до створення ініціативної групи і збору підписів. Він обіцяє в найближчий час розпочати процес і надіється на успішне його завершення.

Говорив головний “батьківщинець” області і про ситуацію з аеропортом: “У засобах масової інформації пишуть, що Деревляний з Барною свариться. Пишуть такі пікантні заголовки. Не бажають вникнути в суть справи. Річ у тім, що аеропорт потрібен не Деревляному, не нам обидвом (з головою ОДА Барною). Він потрібен Тернополянам, жителям області. Ми йдем до Європи, є безвіз… “.

Як ми вже писали, Деревляний звинувачує  Степана Барну у тому, що не так давно той запевняв депутатів і громадськість, щодо пріоритетності об’єктів аеропорту. Таким чином, на думку політика, очільник ОДА хотів сподобатись громаді. Але коли справа дійшла до оцінювання, то члени комісії, котрі здебільшого є креатурами губернатора, поставили менше 50 балів за кожен з об’єктів, й у підсумку вони не отримали обіцяного фінансування.

Після того, як депутат подав запит щодо результатів оцінювання, Барна шокував його відповіддю, згідно якої не вбачає за необхідне надавати йому таку інформацію, бо це не входить до компетенції депутата.

Василь Деревляний розповів про те, що депутати звернулись до голови облради Віктора Овчарука скликати позачергове засідання ради, під час якого вимагатимуть заслухати голову ОДА щодо використання коштів Фонду регіонального розвитку у 2016 році та про хід розслідування кримінальних проваджень за фактом виявлених порушень.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE