Politerno > Тернопільщина > Обласне бюро “Батьківщини” підтримало рішення міського про виключення з партії депутатів, котрі голосували за Генплан

Обласне бюро “Батьківщини” підтримало рішення міського про виключення з партії депутатів, котрі голосували за Генплан

  • 30 Березня, 2017
  • 2327 Переглядів
  • 0

Сьогодні, 30 березня відбулося засідання бюро Тернопільської обласної організації партії ВО “Батьківщина” на якому присутні члени бюро заслухали голову Тернопільської міської організації Миколу Сліпченка і прийняли одноголосне рішення – про підтримку рішень бюро міської організації, засідання якого відбулося 28 березня.

Про це повідомляє прес-служба обласної організації.

Обласним бюро було прийтято рішення – звернутися до Політради партії з проханням: виключити з партії Андрія Артимовича, який є депутатом Тернопільської міської ради від “Батьківщини” і членом бюро обласної організації. А також, проголосували “за” те, щоб підтримати рішення бюро Тернопільської міської організації, яка запропонувала депутатам Тернопільської міської ради від фракції “Батьківщина” Шоломейчук Н.В., Поврознику П.І. та Артимовичу А.І. добровільно здати депутатські мандати. В разі, якщо депутати відмовляться, партія буде ініціювати процедуру їх відкликання.

Як повідомлялось, 28 березня відбулося розширене засідання бюро Тернопільської міської організації партї ВО “Батьківщина” за участі депутатів фракції “Батьківщина” Тернопільської міської ради, громадських активістів та волонтерів.

За підтримку рішення про проект Генплану Тернополя, яке суперечило позиції партї та громадськості, було прийняте з порушення чинного законодавства, у “Батьківщині” вирішили виключити з партї трьох депутатів і запропонували їм здати депутатські мандати.

“Ми не можемо допустити, щоб це зрадницьке голосування вплинуло на репутацію нашої партійної організації. Ми відкриті і чесні перед громадськістю і нашими виборцями. Тому, якщо згадані депутати не здадуть своїх мандатів, ми будемо просити підтримки в тернополян у процедурі їх відкликання згідно “букви” закону”, – зазначив голова Тернопільської обласної організації ВО “Батьківщина” Василь Деревляний.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE