Politerno > Україна і світ > Ніхто не застосовуватиме санкції безпосередньо проти Путіна, – експерт (Відео)

Ніхто не застосовуватиме санкції безпосередньо проти Путіна, – експерт (Відео)

  • 24 Липня, 2017
  • 1534 Переглядів
  • 0

Інструментарій тиску американців та європейців на РФ – невеликий. Ніхто не буде застосовувати санкції безпосередньо проти Путіна, оскільки він задіяний у схемах Сирії та Північної Кореї.

Таку думку висловив виконавчий директор Центру близькосхідних досліджень Ігор Семиволос на телеканалі ZIK.

“Я думаю, що навряд чи можна знайти форму тиску, яка змусить РФ піти з Донбасу. У Москві політична воля застосовується, не зважаючи на політичні і економічні обставини. Бажання Путіна стоять понад усе, навіть вище бажання народу”, – зазначив експерт.

На його думку, інструментарій тиску на лідера країни-агресора – дуже малий. Адже ніхто не хоче йти проти держави, яка має підтримку Сирії чи Північної Кореї. До того ж Росія потрібна, як постійний член Ради ООН. Тому, її не можна просто взяти і прибрати.

“Американські експерти вважають, що Україні доведеться тримати фронт ще протягом тривалого часу. На їхню думку, конфлікт малої інтенсивності –тобто війна – буде тривати ще декілька років. Що станеться потім не знає ніхто”, – звернув увагу Ігор Семиволос.

Щоб встояти проти агресора, влада має бути готовою до будь-яких суспільно-політичних змін у РФ. Європейці і союзники України мусять вирізнятись надійністю, аби посилювати наші інститути.

“Найголовніше, до чого ми маємо прагнути – підтримка великого Заходу. Необхідно, щоб він залишався суб’єктивним і солідарним із нами, а також дотримувався єдиної позиції щодо РФ”, – наголосив Ігор Семиволос.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE