Politerno > Тернопільщина > Іван Сороколіт: партійні функціонери “Свободи” знову намагатимуться нам фізично перешкоджати

Іван Сороколіт: партійні функціонери “Свободи” знову намагатимуться нам фізично перешкоджати

  • 26 Липня, 2017
  • 1397 Переглядів
  • 0

Депутат Тернопільської міської ради Іван Сороколіт повідомив своїх виборців, що в п’ятницю, 28 липня о 8:30, разом з Романом Навроцьким та Ігорем Турським, йде виконувати свої депутатські обов’язки та працювати на сесії на користь громади.

Зокрема, на своїй сторінці у Facebook він закликав тернополян прийти до тернопільської міськради, так як знову очікує провокації з боку міського голови Сергія Надала та партії “Свобода”.

Нам вкотре “гості міста” й партійні функціонери партії “Свобода” намагатимуться фізично перешкоджати з гаслами про “зраду партії”. 

Якщо і цього разу поліція буде бездіяльною і злочин по перешкоджанню депутатської діяльності називатиме “політичними розбірками”, то поспілкуємось з тернополянами й проведемо прийом громадян під стінами міськради. Міських проблем для обговорення достатньо.

Окрема щира подяка частині депутатського корпусу, котра, на відміну від міського голови Сергія Надала й окремих депутатів, робила і робить усе можливе для того, щоб припинити порушення законодавства і таку ганьбу для файного міста, коли “гості міста” вказують тернополянам як вони мають жити.

Не дивлячись на будь-які брудні й аморальні спроби опонентів змінити власні позиції, ми виконували і виконуватимемо накази виборців і в найвищий пріоритет ставитимемо саме служіння їм. Тернополяни, виборці, друзі, незалежно чи в сесійні залі чи поза нею, чи з депутатським мандатом чи без, – ми з Вами!

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE