Politerno > Україна і світ > Кадровий “голод” в Україні пов’язаний із короткою лавою запасних в “Рошені”, – Сенченко (Відео)

Кадровий “голод” в Україні пов’язаний із короткою лавою запасних в “Рошені”, – Сенченко (Відео)

  • 26 Липня, 2017
  • 1585 Переглядів
  • 0

Кадрова політика в Україні доведена до абсурду. Вона пов’язана з призначенням на ключові посади лише вірних Порошенку осіб

Про це  на телеканалі ZIK заявив Андрій Сенченко, народний депутат України V-VII скликань, коментуючи можливу реакцію української влади на звинувачення Трампа у втручанні української влади у вибори в США.

“Зараз в Україні кадрова політика доведена до абсурду. Це стосується не тільки послів, але оскільки ми говоримо про послів, то це люди яких президент обирає особисто. Можна дуже багато говорити, що не зробив Клімкін і критикувати його, але це точно не за призначення послів.

Наскільки мені відомо, сьогодні, то до тієї категорії працівників дипустанов, яких може призначати Клімкін не порадившись на Банковій, може відноситись чиновник 5-7 в табелі рангу посольств. Все решту стягнуто в один вузол і одні руки”, – вважає пан Сенченко.

На переконання політика, ця проблема пов’язана із намаганням призначити всюди не професіоналів, а довірених осіб.

“Кадрова проблема в державі пов’язана із проблемою короткої лави запасних в Рошені. Чого вартує лише останній скандальний приклад із зустрічі президентів Білорусі і України.

Служба державної охорони не змогла забезпечити безпеку і пропустила на режимний захід активісток руху “Femen” з підробленими документами. Скажіть, де реакція? За це повинні були полетіли голови, але це вірні люди, тому вони залишаться на своїх місцях і будуть так само непрофесійно виконувати свої обов’язки”, – переконаний Андрій Сенченко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE