Politerno > Україна і світ > Сайт “Миротворець” запускає онлайн-проект для розпізнавання облич бойовиків

Сайт “Миротворець” запускає онлайн-проект для розпізнавання облич бойовиків

  • 28 Липня, 2017
  • 1451 Переглядів
  • 0

У вересні команда проекту “Миротворець” запустить унікальний проект із розпізнавання бойовиків, терористів та сепаратистів, який нині не має аналогів у світі.

Про це повідомляє радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в Facebook.

За його словами, програма визначатиме “всіх тих, хто за закликом із Москви підняв руку на Україну”, й називатиметься Separator. Продукт створений на основі американського програмного забезпечення. Він дозволяє за лічені секунди звірити фото людини із сотнями тисяч фотографій із бази даних проекту “Миротворець”.

“Унікальність проекту полягає у тому, що це буде відкритий для всіх проект”, – наголошує Геращенко.

Кожен охочий, де б він не перебував, зможе перевірити людину по фотографії з мережі, по фото з камери смартфона, миттєво звіривши його з базою фотографій терористів, сепаратистів, бойовиків і їх пособників. Перевірка займатиме лише кілька секунд.

“За підсумком перевірки Ви будете точно знати хто перед Вами – законослухняна людина, або той хто в 2014 – 2015 році кричав на мітингах – “Путін-введи війська” і “Крим-наш”. А далі, Ви самі для себе прийміть рішення що робити – дзвонити в СБУ або поліцію, відмовитися від ділового співробітництва з цією людиною або спробувати переконати її в тому, що вона стала жертвою антиукраїнської пропаганди”, – додав Геращенко.

Раніше “Миротворець” створив карту розташування російських військ на Донбасі.

Нагадаємо, американський актор Стівен Сігал потрапив до бази даних сайту “Миротворець” за відвідування анексованого Росією Криму.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE